fbpx

Mommy Magic SHIFT

Betreed een nieuwe dimensie waar je Grootste Dromen en Wonderen werkelijkheid worden.

Soul

Universe

“Ik heb iets neergezet dat verder reikt dan alleen al mijn gedachten en bouw mijn leven op, op basis van mijn intuïtie en gevoel.”

Annelotte Knapen

“Ik heb veel meer financiële vrijheid waarvan ik eerst maar van kon dromen.”

Sara Messineo

“Ilka heeft blokkades bij mij weg kunnen nemen en mij dieper tot mezelf gebracht. En dat is een onbetaalbaar cadeau.”

Charise Abigail

“Bizar wat jij allemaal teweeg brengt en wat je allemaal zegt wat zo kloppend is.”

Isabelle Van den Boomen

Je staat op het punt om een ontdekkingsreis te beginnen die verder gaat dan alles wat je tot nu toe hebt ervaren. Dit is geen reis voor degenen die tevreden zijn met de status quo of oppervlakkige veranderingen. Nee, dit is een reis voor degenen die verlangen naar echte transformatie, die de grenzen van hun huidige bestaan willen doorbreken en een wereld van FLOW willen betreden.

In deze wereld van FLOW komt alles samen: jouw essentie, jouw strategische aligment en jouw moeiteloze gratie. Het is een wereld waarin creatie niet langer een inspanning vergt, maar een natuurlijke uitdrukking is van wie je werkelijk bent. En jouw exclusieve pad naar deze diepgaande transformatie in zowel je leven als je werk ligt voor je klaar.

Soul

Universe

Tijdens het Mommy Magic Shift-gesprek van 90 minuten krijg je niet alleen de gelegenheid om te praten, maar om diep binnen in jezelf te kijken. Het is een intensieve ervaring die verder gaat dan oppervlakkige gesprekken; het opent de deur naar jouw diepere zelf, naar de kern van wie je werkelijk bent.

Dit gesprek is als een reis naar het binnenste van je Ziel, waar je je diepste verlangens en dromen kunt verkennen zonder enige beperking. Het is een kans om te ontdekken wat jou echt drijft, wat je ware doelen zijn en welke stappen je kunt nemen om ze te bereiken.

Door deze poort van mogelijkheden te betreden, stap je in je eigen grootsheid. Je laat de beperkingen van het dagelijks leven achter je en omarmt de oneindige potentie die in jou sluimert. Dit gesprek is jouw kans om de kracht van je eigen geest te ervaren en je grootste dromen tot leven te brengen, met de steun en begeleiding die je nodig hebt om te slagen.

Soul

Universe

Wat kan je verwachten?

Met Mommy Magic Shift krijg je de kans om dieper te graven dan ooit tevoren, om de verborgen schatten van je Ziel te ontdekken en je ware potentieel te onthullen. Het gaat niet alleen om het oppervlakkig verkennen van je doelen, maar om het grondig begrijpen van de diepere drijfveren die je leiden. Door deze diepgaande introspectie kun je niet alleen je doelen helderder definiëren, maar ook de stappen identificeren die nodig zijn om ze te bereiken.

De balans tussen werk, gezin en persoonlijke groei is een essentieel aspect van Mommy Magic Shift. Je leert niet alleen hoe je deze gebieden in evenwicht kunt brengen, maar ook hoe je ze kunt integreren tot een harmonieus geheel. Dit stelt je in staat om niet alleen te floreren op professioneel vlak, maar ook om een dieper gevoel van voldoening en vervulling te ervaren in je persoonlijke leven.

Op professioneel vlak biedt Mommy Magic Shift je de mogelijkheid om je innerlijke leider te ontwaken en een pad uit te stippelen dat in lijn is met je hoogste waarheid en ambities. Je zult leren hoe je je intuïtie kunt gebruiken als kompas en hoe je je unieke gaven en talenten kunt inzetten om je doelen te bereiken op een manier die authentiek is voor jou.

Het belangrijkste is dat Mommy Magic Shift je de kracht geeft om wonderen te verwelkomen in alle aspecten van je leven. Door je open te stellen voor de magie van het universum, kun je synchroniciteit en flow ervaren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit opent de deur naar een leven van onbegrensde mogelijkheden en vervulling, waarbij je elke dag wordt geleid door de kracht van je eigen hart en geest.

De fijnere details...

Het kiezen voor een Mommy Magic Live Shift biedt een unieke ervaring van directe verbinding en diepgaande ondersteuning. Tijdens een live shift kom je persoonlijk in contact met mij, waardoor er ruimte is voor directe feedback, diepgaande gesprekken en een gevoel van empowerment dat moeilijk te evenaren is in een online setting. De kracht van face-to-face interactie kan een diepgaand gevoel van verbondenheid en motivatie creëren, waardoor je je gesteund voelt op je reis naar transformatie.

Aan de andere kant biedt een Mommy Magic Online Shift flexibiliteit en gemak. Je kunt de sessies volgen vanuit het comfort van je eigen huis, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Dit maakt het ideaal voor drukke moeders die hun tijd efficiënt willen benutten en de sessies willen integreren in hun dagelijkse routine. Bovendien kunnen online sessies vaak meer betaalbaar zijn en zijn ze toegankelijk voor mensen die geen fysieke toegang hebben tot een coach of begeleider in hun directe omgeving.

De investering voor een Mommy Magic Live Shift bedraagt €555 exclusief btw, terwijl de investering voor een Mommy Magic Online Shift €277 exclusief btw is. Deze investeringen vertegenwoordigen de waarde van de diepgaande transformatie en persoonlijke begeleiding die je zult ontvangen tijdens de shift, of het nu live of online is. Met beide opties krijg je toegang tot waardevolle inzichten, strategieën en ondersteuning om je grootsheid te omarmen en je grootste dromen te verwezenlijken. Het is een investering in jezelf, je welzijn en je toekomstige succes, die op lange termijn aanzienlijke voordelen kan opleveren in zowel je persoonlijke als professionele leven.

Kortom, de keuze tussen een Mommy Magic Live Shift en een Mommy Magic Online Shift hangt af van je persoonlijke voorkeuren, levensstijl en behoeften. Beide opties bieden waardevolle kansen voor groei, transformatie en zelfontplooiing, en het is belangrijk om te kiezen wat het beste bij jou past op dit punt in je reis.

Ben je iemand zoals mij, een ambitieuze ondernemende Mama, en heb je een eigen bedrijf? Dan raad ik je Mommy Magic Business Mentorship aan.

Waarom? Mommy Magic Business Mentorship biedt je de kans om een nieuwe dimensie te betreden waar jouw grootste dromen en wonderen werkelijkheid worden. Dit Mentorship is speciaal ontworpen om je volledige potentieel te laten ontvouwen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.