fbpx

Jouw zieleboodschap

Je kent je weg, nu mag je hem volgen.

Spiritual

Intuition

Zieleboodschap zegt het eigenlijk al, het is een boodschap van jou ziel aan jou als mens gericht, het kan jou een aanwijzingen geven, handvatten. Of juist een bevestiging geven in de situatie waar je nu inzit.

De zielenboodschap kan jou bewust maken van een situatie/emotie/blokkades die er nog onbewust speelt.

Deze boodschap kan verhelderd zijn voor of in een bepaalde situatie.

Alles is energie. Jouw emotie’s, gevoelens, een gedachte, geuren, geluiden, een contact wat ik met iemand hebt. Maar ook het lichaam, ziel, blokkades, voorwerpen is energie.

Alles wat uit energie bestaat heeft zijn eigen trillings-  frequentie, is een trilling op een bepaald niveau. Eigenlijk alles wat je kunt waarnemen maar ook wat je niet met het blote oog kunt waarnemen bestaat uit trillingen.

Wanneer ik een Zieleboodschap maak ben Ik in verbinding met mijn ziel (IK: Innerlijk kind), mijn Ziel staat in verbinding met mijn hogere zelf en ik laat me dan leiden door mijn intuïtie, innerlijke wijsheid & gevoel.

Ik voel/tune in op jou als persoon en je Ziele energie, en verbind me hiermee en daardoor kan ik deze energie vertalen/verwoorden naar een Zieleboodschap voor jou.

Alles wat in de Zieleboodschap staat geschreven, geeft energie af en kan ondersteunend werken. 

Ik noem de aanwijzingen richting aanwijzers van de Ziel, die je zou kunnen volgen. Maar jij als mens hebt de vrije keuze welke richting jij op zou willen gaan.

Vanuit mijn intuïtieve verbinding met jouw ziel en in samenwerking met de meesters van licht en wijsheid ontvang ik de boodschap die jouw Ziel je wil geven. Deze boodschap schrijf ik uit, zodat je het opnieuw kan lezen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Jouw Ziel kent de weg... Luister naar haar wijze stem, lieve Zielsverwant.

 

 

Tolk zijn voor jouw Ziel. Hoe werkt dat eigenlijk?

Simpel. Je hoeft niet aanwezig te zijn, geen tijd voor vrij te maken, of je te verplaatsen.

Het enigste wat je hoeft te doen is JA te zeggen tegen jezelf & de keuze te maken de boodschap te willen ontvangen. Zo krijg ik de toewijding om contact met je te maken & volgt de rest vanzelf…

Jouw persoonlijke boodschap bestellen? Dat kan!

Als je je Zieleboodschap aanvraagt ontvang je een mail waarop je mag antwoorden en een foto van jezelf door te sturen waar je gelaat duidelijk op te zien is. Dit is noodzakelijk.

Ik kijk er naar uit om een deel te zijn van jouw ontwikkelingsreis.