fbpx

THE NEW GENERATION STARLIGHT

School of life for Lightworkers who want to build their lives towards freedom of their Soul.

Spiritual
Intuition

Laat jouw leven groeien op een natuurlijke, zachte manier en in lijn met jouw vrouwelijke aard.

Als je een gevoelige Ziel bent met een vrouwelijke essentie, kan het traditionele, sociaal wenselijke leven dubbel voelen met je waarden en je natuurlijke zelf. Tot het punt waarop je jezelf onbewust tegenhoudt, je vast, verward voelt of jezelf voor de gek houdt.

Dit betekent niet dat er iets mis met je is! Het betekent alleen dat je onderbewustzijn (terecht) bang is dat je jezelf en je ware aard moet onderdrukken om te slagen in jouw leven.

De vrouwen met wie ik werk, zijn op zoek naar een zachtere benadering. Een die hen in staat stelt hun zachtere, vrouwelijke aard te omarmen en werkt met, niet tegen hun onderbewuste angsten rond zichzelf.

Dit betekent minder intense, “daarbuiten”, op drukte gerichte verwachtingen die je uitputten en overweldigen, en meer doordachte, eenvoudige en afgestemde methode die je zenuwstelsel koesteren en jouw waarden ondersteunen.

The New Generation Starlight is bedoeld voor vrouwen die behoefte hebben aan ondersteuning en duidelijkheid over zichzelf, op een manier die hun vrouwelijkheid, gevoeligheden en hart koestert.

Tijdens deze 3 maanden activeer ik jouw bewustzijn dat nu in jouw leven nodig is om te groeien. Waardoor je levensenergie weer stroomt en je de balans in jezelf terug ervaart. Waarbij je de tijd kunt nemen om te voelen welke oplossingen, processen, praktijken en ideeën voor jou resoneren en ondersteunen. Waar we op focussen gedurende onze tijd die we samen hebben.

Je bent uitgenodigd op 2 LIVE dagen en wordt in een veilige omgeving in de Telegram groep ondergedompeld om te verbinden met jouw Soul-Tribe, zodat je elkaar kunt inspireren, steunen & kunt delen wat je wil delen.

Laat vooral je verwachtingen los & laat het op je afkomen. Ik werk volgens mijn intuïtie waar vaak ook veel verassingen uit ontstaan die je extra krijgt als bonus, om je nog meer te begeleiden tijdens jouw reis.

Dit is wat je krijgt...

 

The New Generation Starlight start in Januari 2023.

 

 

THIS IS WHAT YOU NEED!

Om jouw transformatie te integreren.

Your Magical Retraite, op 24-25-26 Februari 2023, dompel ik je 3 dagen in een veilige & liefdevolle omgeving. Even lekker met jezelf, dieper zakken in je gevoel & in de flow van je leven vertoeven.

Een nieuwe bron van liefde, een ontdekkingsreis waar alle thema’s voorbij komen & waarbij de stilte je voedt, verbindt, opruimt, heelt & verdiept.