fbpx

Divine Feminine Mastermind

Mentorship

Healing

Als je een vrouw bent die hier je weg heeft gevonden, heb je je waarschijnlijk gerealiseerd dat er veel in onze bedrijfscultuur is dat het vrouwelijke niet ondersteunt of voedt. Wat betekent dat je als vrouw met een vrouwelijke kern vaak op gespannen voet kunt staan ​​met de manier waarop zaken traditioneel worden ‘gedaan’ in het bedrijfsleven.

Aan het begin van mijn eigen zakelijke reis met mijn onderneming, merkte ik hoe vaak ik mezelf subtiel uitschold omdat ik niet in staat was om te passen in veel van de manieren waarop traditionele zaken leken te worden geleid. Ik dacht dat ik mezelf moest verwringen in iets dat niet goed aanvoelde, of natuurlijk was voor mijn inherente ontwerp, om te slagen in zaken.

Ik begon mijn natuurlijke gaven en vrouwelijke waarde te ondermijnen.

Ik saboteerde onbewust mijn succes en stelde het ondernemen van actie uit, omdat ik bang was vastgebonden te raken aan een systeem dat mijn ware aard, ritmes en vrouwelijk hart niet kon omvatten.

Sindsdien heb ik ontdekt dat er veel vrouwen zijn die een soortgelijk traject als ik hebben doorgemaakt (of momenteel doormaken). Vrouwen die de wens hebben om een ​​bedrijf te runnen, maar dit onbewust niet willen doen als dit betekent dat ze de aard en essentie van wie ze werkelijk zijn in gevaar brengen. Vrouwen die zich uitgeput en uitgeput voelen door de ondernemersmatrix die hen vertelt zichzelf te pushen, te dwingen en te vermannelijken om ‘vooruit te komen’.

Ik zie de motor van zakendoen als een grote kans om de vrouwelijke waarde en het vertrouwen tastbaar te herstellen in een wereld die vrouwen gemakkelijk kan afleiden van de natuurlijkheid en gaven van hun vrouwelijkheid en hart. 

Divine Feminine Mastermind is een aanpak die je aanmoedigt om ~

Integreert een diep vertrouwen en geloof in de natuurlijke ontplooiing van jouw zakelijke/creatieve werk

Herken en geloof in je ware vrouwelijke waarde verzacht in jouw eigen tempo en tijdlijnen

Laat de overtuiging los dat je in je mannelijke uitdrukking moet zijn om een ​​bedrijf te runnen

Stop met het compromitteren van je essentie, energie en hart

Geef prioriteit aan de integriteit van je vrouwelijke ziel boven externe projecties en “zou moeten”

Koester jouw vrouwelijkheid + voel je veilig om je natuurlijke zelf te zijn in jouw bedrijf