fbpx

Energetische healing

Een reis naar zelfbewustzijn en innerlijke balans.

Spiritual

Intuition

Het is een spiegel die de waarheid van je Ziel weerspiegelt.

De energie van verandering begint bij het begrijpen van jezelf. Het nodigt uit tot zelfreflectie, heling op diep niveau en het herontdekken van de verbinding tussen lichaam en ziel.Een energetische healing geeft je meer zelfinzicht, wat een belangrijke stap is naar het vrijmaken van je intuïtie.

Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief, eigen antwoorden te vinden op je vragen. Het is een diepgaande benadering die je helpt om blokkades op te lossen, je energie te versterken en je natuurlijke healingsvermogen te activeren.

Een reis naar emotionele balans, waar oude wonden omringd worden met helende energieën en getransformeerd tot bronnen van kracht. Het energiecentra in je lichaam, de chakra’s worden gezuiverd, opgeladen en uitgelijnd, waardoor je hele wezen in harmonie vibreert.

Het resultaat van energetische healing is de ontketening van je innerlijke potentieel en het herstel van balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door de helende energieën wordt een transformatie in gang gezet die diepgaande effecten kan hebben:

Zelfbewustzijn: Het ontdekken van je diepste zelf en het begrijpen van je eigen behoeften en verlangens. In contact met je eigen kracht en bron van wijsheid.

Emotionele balans: Ik help je bij het loslaten van opgekropte emoties en oude wonden, waardoor je helderheid en evenwicht ervaart. 

Fysieke heling: Het helpt je bij het verminderen van fysieke klachten en het stimuleren van het natuurlijke helingsproces van het lichaam.

Spirituele groei: Ik open de deur naar diepere spirituele ervaringen en groei. Het helpt je om je bewustzijn te vergroten, je intuïtie te versterken en een diepere verbinding met je hogere zelf en de universele energie te ervaren.

Dit is wat je krijgt...

Simpel. Je hoeft niet aanwezig te zijn, geen tijd voor vrij te maken, of je te verplaatsen.

Het enigste wat je hoeft te doen is JA te zeggen tegen jezelf & de keuze te maken de healing te willen ontvangen. Zo krijg ik de toewijding om contact met je te maken & volgt de rest vanzelf… Je krijgt van mij een persoonlijke audio, afgestemd op jouw energie & de healing die je op dat moment mag ontvangen in verbinding met jouw Ziel. Je kan deze audio zo vaak als je wil beluisteren, wanneer je daar behoefte aan hebt. Het gaat je elke keer wat anders opbrengen.

Jouw persoonlijke healing bestellen voor €99 ex. btw? Dat kan!

Als je je energetische healing aanvraagt ontvang je na de betaling een mail waarop je mag antwoorden en een foto van jezelf door te sturen waar je gelaat duidelijk op te zien is. Dit is noodzakelijk.

Ik kijk er naar uit om een deel te zijn van jouw reis.