fbpx

energetische healing

Transformeer je energie en heal op diepgaand Zielsniveau.

Spiritual

Intuition

Een krachtige en transformerende reis naar heling en welzijn. Deze bijzondere vorm van healing richt zich op het herstellen en in balans brengen van de subtiele energieën in je lichaam, geest en Ziel.

Het is een diepgaande benadering die je helpt om blokkades op te lossen, je energie te versterken en je natuurlijke healingsvermogen te activeren.

Energetische Healing is gebaseerd op het begrip dat alles in het Universum uit energie bestaat. Je lichaam en je emoties zijn doordrongen van energie, en soms kunnen blokkades, spanningen of onbalans ontstaan die je welzijn beïnvloeden.

Diepe ontspanning: Ik breng je in een staat van diepe ontspanning, waardoor stress en spanning kunnen worden losgelaten. Dit bevordert een gevoel van kalmte, rust en welzijn.

Emotionele balans: Door het in balans brengen van je energie, kan ik je helpen om emotionele blokkades los te laten. Het helpt je om je emoties terug in balans te brengen.

Fysieke heling: Het kan je helpen bij het verminderen van fysieke klachten en het stimuleren van het natuurlijke helingsproces van het lichaam. Het kan ondersteuning bieden bij diverse gezondheidsproblemen en het immuunsysteem versterken.

Spirituele groei: Ik open de deur naar diepere spirituele ervaringen en groei. Het helpt je om je bewustzijn te vergroten, je intuïtie te versterken en een diepere verbinding met je hogere zelf en de universele energie te ervaren.

Dit is wat je krijgt...

Simpel. Je hoeft niet aanwezig te zijn, geen tijd voor vrij te maken, of je te verplaatsen.

Het enigste wat je hoeft te doen is JA te zeggen tegen jezelf & de keuze te maken de healing te willen ontvangen. Zo krijg ik de toewijding om contact met je te maken & volgt de rest vanzelf… Je krijgt van mij een persoonlijke audio, afgestemd op jouw energie & de healing die je op dat moment mag ontvangen in verbinding met jouw Ziel. Je kan deze audio zo vaak als je wil beluisteren, wanneer je daar behoefte aan hebt. Het gaat je elke keer wat anders opbrengen.

Jouw persoonlijke healing bestellen voor €99 ex. btw? Dat kan!

Als je je energetische healing aanvraagt ontvang je na de betaling een mail waarop je mag antwoorden en een foto van jezelf door te sturen waar je gelaat duidelijk op te zien is. Dit is noodzakelijk.

Het is tijd om helder te schijnen als de Ziel die je bent.

Ben jij klaar voor de transformatie? Ontdek en omarm je goddelijke kant.

Vergroot je intuïtie en spirituele gaven. Laat je leiden in een leven van afstemming en doelgerichtheid. Vergroot je goddelijke verbinding en vestig een hogere zelf-afstemming Verzamel wijsheid en hulpmiddelen om sneller op het spirituele pad te stijgen.

Ik kijk er naar uit om een deel te zijn van jouw ontwikkelingsreis.