fbpx

Terug naar je natuurlijke flow

Terug naar je natuurlijke flow is als thuiskomen bij jezelf, waar je moeiteloos meedeint op het ritme van het leven.

Mentorship

Healing

Ben je het zat om je dag in, dag uit opgejaagd, gestrest en uitgeput te voelen? Voel je dat je geleefd wordt in plaats van zelf te leven? Verlang je naar een diepere verbinding met jezelf en een manier om innerlijke rust en balans te vinden te midden van de constante drukte van het moderne leven?

Het groeps-Membership, “Terug naar je natuurlijke flow”, biedt de verademing die je zoekt. Speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het vinden van harmonie in lichaam, geest en ziel. Ik begrijp de uitdagingen die gepaard gaan met het balanceren van werk, gezin en persoonlijke groei, en daarom hebben ik een holistische aanpak ontwikkeld die zich richt op jouw welzijn in zijn totaliteit.

Herken je dit?

Voel je je regelmatig opgejaagd, gestrest en overweldigd door de eisen van het dagelijks leven, zoals werk, familie en sociale verplichtingen?

Ervaar je vermoeidheid en een gebrek aan energie, wat je vermogen om productief te zijn en van het leven te genieten beïnvloedt?

Is je fysieke gezondheid uit balans, bijvoorbeeld door slechte eetgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging of slaapproblemen?

Worstel je met je emoties, zoals angst, frustratie, verdriet of een gevoel van leegte?

Ervaar je gebrek aan zelfvertrouwen, zelfliefde en richting in het leven?

Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven en verlang je naar een diepere betekenis, zingeving en verbinding met jezelf?

Streef je naar innerlijke rust, vrede en harmonie, waarbij je jezelf wilt bevrijden van mentale ruis en overmatig piekeren?

Healing

 

Je bent opzoek naar..

Innerlijke Harmonie: Je wilt een gevoel van balans en harmonie ervaren tussen je lichaam, geest en ziel. Dit houdt in dat je je bewust bent van je emoties, gedachten en spirituele behoeften, en dat je manieren zoekt om deze in evenwicht te brengen.

Zelfontdekking: Het gaat om het verkennen en begrijpen van je eigen ware zelf. Dit omvat het ontdekken van je diepere waarden, passies en talenten, en het in lijn brengen van je leven met wat voor jou echt belangrijk is.

Spirituele Groei: Je bent mogelijk op zoek naar een spirituele dimensie in je leven, waarbij je verbinding maakt met iets groters dan jezelf. Dit kan betekenen dat je interesse hebt in meditatie, mindfulness, contemplatie of andere spirituele praktijken om je bewustzijn te vergroten.

Mentorship

Healing

Gezondheid en Welzijn: Het streven naar je natuurlijke flow omvat vaak het zorgen voor je fysieke en mentale gezondheid. Dit omvat gezonde gewoonten zoals rust en het vermogen om stress te beheren.

Authenticiteit en Expressie: Je wilt misschien meer in contact komen met je authentieke zelf en vrijheid voelen om jezelf uit te drukken. Dit kan betekenen dat je je creativiteit ontwikkelt, jezelf uitdaagt om nieuwe dingen te proberen en je eigen unieke pad te volgen.

Verbondenheid met de Natuur: Het ervaren van een natuurlijke flow omvat vaak ook een verbinding met de natuurlijke wereld. Dit kan betekenen dat je tijd doorbrengt in de natuur, geniet van buitenactiviteiten, en de rust en kracht vindt die de natuur kan bieden.

Kortom, het ontdekken van je natuurlijke flow is een persoonlijke reis waarbij je streeft naar innerlijke vrede, zelfontdekking, gezondheid, en verbondenheid met zowel jezelf als de wereld om je heen.

Healing

Mentorship

Healing

Dit is voor jou als...

Je jezelf wilt ontwikkelen

Of je nu je carrière een boost wilt geven, nieuwe vaardigheden wilt leren of persoonlijk wilt groeien, dit Membership biedt de tools en begeleiding die je nodig hebt om vooruitgang te boeken. Met praktische tips, deskundige begeleiding en een ondersteunende community, zul je merken dat persoonlijke groei niet alleen mogelijk, maar ook inspirerend en motiverend is.

Je meer zelfvertrouwen wilt opbouwen

Zelfvertrouwen is de sleutel tot succes in elk aspect van je leven. Ons Membership helpt je om je innerlijke kracht te ontdekken en te versterken, zodat je met meer zekerheid en vertrouwen door het leven kunt gaan. Of het nu gaat om het spreken in het openbaar, het nemen van beslissingen of het aangaan van nieuwe uitdagingen, wij staan klaar om je te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Je zelfliefde wilt vergroten

Zelfliefde is essentieel voor een gelukkig en vervuld leven. Leer om van jezelf te houden en voor jezelf te zorgen op een dieper niveau.

Ons Membership biedt technieken en inzichten om een positieve relatie met jezelf op te bouwen, zodat je jezelf kunt waarderen en liefhebben zoals je bent. Dit omvat alles van zelfzorgrituelen tot het doorbreken van negatieve denkpatronen.

Je een diepere verbinding met jezelf en anderen wilt ervaren

Echte verbinding begint bij jezelf. Ons Membership helpt je om een sterkere relatie met jezelf te ontwikkelen, zodat je authentieke en betekenisvolle verbindingen kunt maken met de mensen om je heen.

 Door te werken aan zelfbewustzijn en emotionele intelligentie, leer je hoe je op een dieper niveau kunt communiceren en relaties kunt opbouwen die gebaseerd zijn op wederzijds begrip en respect.

Healing

Details van het groeps-Membership

De startdatum is vanaf 1 juli 2024, en vanaf dan kan je elke maand instappen, met een investering van €65 per maand, met een minimale inschrijvingsperiode van 3 maanden. Na deze periode kun je maandelijks verlengen.

Maandelijkse online groepsessies via Zoom, geleid door mij als expert.

Exclusieve verrassingsbonussen om je reis te ondersteunen.

Extra online opportuniteit doormiddel van de online training

Toegang tot een community van gelijkgestemde mensen die samen streven naar het optimaliseren van jezelf.

Groepschat voor het stellen van vragen, delen van ervaringen en ondersteuning.

Mentorship

Healing

“JE HART HUNKERT, EN JE BENT HIER OM AAN DE OPROEP TE VOLDOEN – DE OPROEP OM HET MAXIMALE UIT JEZELF EN JE LEVEN TE HALEN.”

Mentorship

Healing

Dit is niet voor jou als...

Je geen interesse hebt in persoonlijke groei

Als je tevreden bent met waar je momenteel bent en geen behoefte voelt om jezelf verder te ontwikkelen of nieuwe vaardigheden te leren, dan is dit programma misschien niet de juiste keuze voor jou. “Terug naar je Natuurlijke Flow” is gericht op mensen die actief op zoek zijn naar groei en verbetering.

Je geen tijd wilt investeren in zelfontwikkeling

Ons programma vereist een zekere mate van toewijding en tijdsinvestering. Als je niet bereid bent om tijd vrij te maken voor de sessies, oefeningen en zelfreflectie, dan zul je waarschijnlijk niet het maximale uit dit programma halen.

Je verwacht snelle, oppervlakkige oplossingen

Dit programma richt zich op duurzame veranderingen en diepgaande transformatie. Als je op zoek bent naar snelle oplossingen of korte termijn fixes, dan zal dit programma je niet de resultaten bieden die je zoekt. We geloven in het bouwen van een solide basis voor langdurig welzijn.

Je niet openstaat voor nieuwe inzichten en technieken

“Terug naar je Natuurlijke Flow” introduceert verschillende methoden en benaderingen om je welzijn te verbeteren. Als je niet openstaat voor het proberen van nieuwe dingen of je mindset te veranderen, zul je moeite hebben om de voordelen van het programma te ervaren. 

Je geen behoefte hebt aan een ondersteunende community

Een belangrijk aspect van ons programma is de community van gelijkgestemde individuen die elkaar steunen en inspireren. Als je geen behoefte hebt aan deze vorm van sociale ondersteuning en liever volledig zelfstandig werkt, dan is dit programma mogelijk niet geschikt voor jou.

Je niet bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken

Zelfreflectie en eerlijkheid naar jezelf zijn cruciale onderdelen van ons programma. Als je niet bereid bent om kritisch naar je eigen gewoonten, overtuigingen en gedragingen te kijken, zal het moeilijk zijn om de veranderingen te bereiken die we nastreven.

Mentorship

Healing

“BEN JE KLAAR OM JE SUCCES TE ONTGRENDELEN? Dit is je teken.”

OMDAT JE GROOTSTE POTENTIEEL NIET VOOR ONDERHANDELINGEN IS”

Mentorship

Healing

Welkom in de wereld van Ilka, waar geen ruimte is voor standaard groepscoachingprogramma’s of oppervlakkige methoden. Dit is een uitnodiging naar een nieuwe dimensie waar jouw grootste dromen en wonderen werkelijkheid worden.

Ilka’s wereld overstijgt de conventionele paden. Ze bevindt zich op het snijvlak van bewustzijn, waar passie en onbereikbaarheid samenkomen. Haar werk gaat verder dan de mainstream coachingprogramma’s; het is een reis naar de kern van wie je werkelijk bent.

Ben je klaar om de ruimte van grenzeloze mogelijkheden te betreden, een leven doordrenkt van passie en vervulling?

Ik nodig je uit om je in te schrijven en dan zien wij elkaar snel!

Ik kijk er zooo naar uit om je te verwelkomen!!!!

Healing