fbpx

Breakthrough sessie

Waar jouw Grootste Dromen moeiteloos werkelijkheid worden en Wonderen op magische wijze ontstaan🧚🏻‍♀️

Mentorship

Healing

“Ik heb iets neergezet dat verder reikt dan alleen al mijn gedachten en bouw mijn leven op, op basis van mijn intuïtie en gevoel.”

Annelotte Knapen

“Ik heb veel meer financiële vrijheid waarvan ik eerst maar van kon dromen.”

Sara Messineo

“Ilka heeft blokkades bij mij weg kunnen nemen en mij dieper tot mezelf gebracht. En dat is een onbetaalbaar cadeau.”

Charise Abigail

“Bizar wat jij allemaal teweeg brengt en wat je allemaal zegt wat zo kloppend is.”

Isabelle Van den Boomen

Ben jij klaar om jezelf te ontdekken op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren? Om te stappen in een wereld waarin elke stap die je zet, elke beslissing die je neemt, wordt geleid door je diepste verlangens en hoogste doelen? Dan is deze Breakthrough voor jou.

Dompel jezelf onder in de stroom van mogelijkheden die voor je liggen. Verken de diepten van je Ziel en ontdek wat er mogelijk is wanneer je durft te dromen en te handelen op een manier die je nog nooit eerder hebt gedaan.

Dit is jouw moment. Dit is jouw tijd om te stralen. De wereld wacht op jou. Sta op! Je exclusieve pad naar échte transformatie in je leven en je bedrijf wacht op je.

Ben je klaar om te beginnen?

Mentorship

Healing

“HET IS TIJD OM DE GRENZEN VAN JE GROOTSTE DROMEN TE OVERSCHRIJDEN, ZONDER EEN VASTGEROESTE BLAUWDRUK!”

Mentorship

Healing

Aan de ene kant zie je het verbluffende succes dat je al hebt bereikt, maar aan de andere kant, hoor je een fluistering, een zachte stem diep van binnen, die je vertelt dat er meer is. Meer dan alleen succes, meer dan alleen oppervlakkige voldoening. Deze stem verlangt naar diepere betekenis, naar grotere impact – het is de stem die de roep van het onbekende aankondigt.

Deze uitnodiging is meer dan alleen een verlangen naar verandering; het is een uitnodiging om verder te reizen dan je bekende territorium. Het is een uitnodiging om nieuwe wegen in te slaan op zowel je persoonlijke als professionele pad. Ja, het onbekende kan intimiderend lijken. Maar weet je, het vereist niet noodzakelijkerwijs een nieuw begin. Authentieke verandering kan een evolutie zijn, een bloei van je bestaande zelf.

 

Tijdens deze Breakthrough krijg je niet alleen de gelegenheid om te praten, maar om diep binnen in jezelf te kijken. Het is een bijzondere ervaring die verder gaat dan oppervlakkige gesprekken; het opent de deur naar jouw diepere zelf, naar de kern van wie je werkelijk bent.

Deze shift is als een reis naar het binnenste van je Ziel, waar je je diepste verlangens en dromen kunt verkennen zonder enige beperking. Het is een kans om te ontdekken wat jou echt drijft, wat je ware doelen zijn en welke stappen je kunt nemen om ze te bereiken.

Door deze poort van mogelijkheden te betreden, stap je in je eigen grootsheid. Je laat de beperkingen van het dagelijks leven achter je en omarmt de oneindige potentie die in jou sluimert. Dit gesprek is jouw kans om de kracht van je eigen geest te ervaren en je grootste dromen tot leven te brengen, met de steun en begeleiding die je nodig hebt om te slagen.

Mentorship

Healing

“JE HART HUNKERT, EN JE BENT HIER OM AAN DE OPROEP TE VOLDOEN – DE OPROEP OM HET MAXIMALE UIT JEZELF EN JE LEVEN TE HALEN.”

Mentorship

Healing

Wat kan je verwachten?

Met deze Breakthrough krijg je de kans om dieper te graven dan ooit tevoren, om de verborgen schatten van je Ziel te ontdekken en je ware potentieel te onthullen. Het gaat niet alleen om het oppervlakkig verkennen van je doelen, maar om het grondig begrijpen van de diepere drijfveren die je leiden. Door deze diepgaande introspectie kun je niet alleen je doelen helderder definiëren, maar ook de stappen identificeren die nodig zijn om ze te bereiken.

De balans tussen werk, gezin en persoonlijke groei is een essentieel aspect van de Breakthrough. Je leert niet alleen hoe je deze gebieden in evenwicht kunt brengen, maar ook hoe je ze kunt integreren tot een harmonieus geheel. Dit stelt je in staat om niet alleen te floreren op professioneel vlak, maar ook om een dieper gevoel van voldoening en vervulling te ervaren in je persoonlijke leven.

Op professioneel vlak biedt de Breakthrough je de mogelijkheid om je innerlijke leider te ontwaken en een pad uit te stippelen dat in lijn is met je hoogste waarheid en ambities. Je zult leren hoe je je intuïtie kunt gebruiken als kompas en hoe je je unieke gaven en talenten kunt inzetten om je doelen te bereiken op een manier die authentiek is voor jou.

Het belangrijkste is dat de Breakthrough je de kracht geeft om wonderen te verwelkomen in alle aspecten van je leven. Door je open te stellen voor de magie van het universum, kun je synchroniciteit en flow ervaren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit opent de deur naar een leven van onbegrensde mogelijkheden en vervulling, waarbij je elke dag wordt geleid door de kracht van je eigen hart en geest.

Mentorship

Healing

“BEN JE KLAAR OM JE SUCCES TE ONTGRENDELEN? Dit is je teken.”

OMDAT JE GROOTSTE POTENTIEEL NIET VOOR ONDERHANDELINGEN IS”

Healing

Dit is voor jou als je...

Je bent iemand die klaar is voor een buitengewone reis naar zelfontdekking en succes. Je bent op zoek naar meer dan alleen oppervlakkig succes en bent bereid om de grenzen van je huidige bestaan te doorbreken. Je verlangt naar diepere betekenis, grotere impact en een pad naar echte transformatie, zowel persoonlijk als professioneel.

Je bent nieuwsgierig naar eeuwenoude wijsheid die het moderne bedrijfsleven kan transformeren en bent bereid om nieuwe wegen in te slaan op je persoonlijke en professionele pad. Je wilt winst in evenwicht brengen met een diepgaande spirituele groei en zijn open voor het idee van kosmische overvloed in het bedrijfsleven.

Je bent opzoek begeleiding van een ervaren gids, iemand die de dans met het onbekende heeft overleefd en er triomfantelijk uit is gekomen. Je bent klaar om je kernessentie aan te boren, een nieuw bewustzijnsniveau te ontwaken en mogelijkheden te verkennen die verder gaan dan de verbeelding.

Je bent bereid om de status quo te doorbreken en bent op zoek naar een authentiek pad naar zelfontdekking. Je waardeert zowel het praktische als het visionaire en bent klaar om je aan te sluiten bij een community van transformationele leiders die streven naar groei en transformatie.

Je bent veerkrachtig, volhardend en bereid om uitgedaagd te worden in je denken. Je bent niet bang om het gewone te overstijgen en bent opzoek naar een leven vol passie, eenvoud en overvloed. Je bent klaar om wonderen in alle vormen te verwelkomen en staat open voor diepgaande spirituele verbindingen in zowel leven als werk.

Kortom, je bent klaar om het maximale uit jezelf en je leven te halen, en bent opzoek naar begeleiding en ondersteuning om dit te bereiken.

Mentorship

Healing

Dit is niet voor jou als je...

Deze shift is niet voor jou als je gewoon affirmaties uitspreekt en wacht tot er verandering plaatsvindt. Ik geloof in actie, in het nemen van stappen om je doelen te bereiken.

Ook als je hoopt dat anderen je problemen zullen oplossen, ben je hier niet op je plek. Ik moedig zelfredzaamheid aan en help je om je eigen kracht te ontdekken.

Als je alleen maar informatie blijft consumeren zonder actie te ondernemen, zal deze Shift niet voor jou werken. Ik geloof in het toepassen van kennis in de praktijk en het nemen van concrete stappen naar succes.

Deze shift biedt geen snelle oplossingen of kant-en-klare strategieën. Als je op zoek bent naar een quick-fix, ben je hier niet aan het juiste adres. Ik streef naar duurzame verandering en groei op de lange termijn.

Ook als je een passieve spirituele persoon bent, die zich volledig loskoppelt van de wereld en op anderen vertrouwt om je te redden of voor je te zorgen, zal dit niet geschikt voor je zijn. Ik moedig actieve betrokkenheid aan bij je eigen spirituele groei en ontwikkeling.

Tot slot, als je medeafhankelijk of behoeftig bent, ben je misschien niet klaar voor deze Shift. Ik streef naar empowerment en zelfstandigheid, en moedigen je aan om je eigen pad naar succes te bewandelen. 

Mentorship

Healing

Het kiezen voor ede Live Breakthrough biedt een unieke ervaring van directe verbinding en diepgaande ondersteuning. Tijdens een live shift kom je persoonlijk in contact met mij, waardoor er ruimte is voor directe feedback, diepgaande gesprekken en een gevoel van empowerment dat moeilijk te evenaren is in een online setting. De kracht van face-to-face interactie kan een diepgaand gevoel van verbondenheid en motivatie creëren, waardoor je je gesteund voelt op je reis naar transformatie.

Aan de andere kant biedt de Online Breakthrough flexibiliteit en gemak. Je kunt de sessies volgen vanuit het comfort van je eigen huis, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Dit maakt het ideaal voor drukke personen die hun tijd efficiënt willen benutten en de sessies willen integreren in hun dagelijkse routine.

De investering voor de Live Breakthrough bedraagt €555 exclusief btw, en heeft een tijdsduur van ongeveer 3u, terwijl de investering voor de Online Breakthrough €297 exclusief btw is, waar je 90 minuten in investeert.

Deze investeringen vertegenwoordigen de waarde van de diepgaande transformatie en persoonlijke begeleiding die je zult ontvangen tijdens de shift, of het nu live of online is. Met beide opties krijg je toegang tot waardevolle inzichten, strategieën en ondersteuning om je grootsheid te omarmen en je grootste dromen te verwezenlijken. Het is een investering in jezelf, je welzijn en je toekomstige succes, die op lange termijn aanzienlijke voordelen kan opleveren in leven.

Kortom, de keuze tussen de Live Breakthrough en de Online Breakthrough hangt af van je persoonlijke voorkeuren, levensstijl en behoeften. Beide opties bieden waardevolle kansen voor groei, transformatie en zelfontplooiing, en het is belangrijk om te kiezen wat het beste bij jou past op dit punt in je reis. 

Healing