fbpx

Divine Feminine Mastermind

Vrouwen die hun eigen kwetsbaarheid zien als hun kracht. Een leven en bedrijf creeren dat werkt rond jouw levensstijl.

Mentorship

Healing

Een transformerende journey voor vrouwelijke leiders die verlangen naar meer sensualiteit, levenslust en vertrouwen. En op een diepere laag verbinding willen maken met hun vrouwelijke lichaam, energie en de manier waarop ze met anderen verbinden. In werk en privé-sfeer.

Je heelt jezelf op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak en ontdekt jouw eigen vrouwelijk leiderschap. Dit (her)ontdekken en helen van jouw vrouw-zijn is een intense reis. Het vraagt een groot hart, liefdevolle compassie, moedige kwetsbaarheid en een stevig bekken om in te kunnen landen. Zonder routebeschrijving of Soulsisters om je daarbij te ondersteunen, spiegelen en toejuichen kan dat proces eenzaam en overweldigend voelen.

De journey van Divine Feminine Mastermind versnelt dit proces van thuiskomen in je lichaam en scheelt je jaren van verkramping en afwijzing van jouw stralende, krachtige en sensuele vrouw-zijn. Ik heb al een honderdtal vrouwen geholpen hun vrouwelijke energie oprecht te vieren en ik zou me vereerd voelen jou daarin ook te mogen begeleiden.

Divine Feminine helpt je herinneren…

♥ Wie je werkelijk bent. Van binnen. Zodat je jouw hart en gevoel laat spreken in plaats van je hoofd of de buitenwereld.
♥ Dat Soulsisters je basis zijn. Dat je elkaar steunt en elkaars cheerleader zijn en ervaart dat verbinding, delen en er zijn voor elkaar juist helend is. 
♥ Dat jouw lichaam je heilige, stralende thuis is. Niet een eng iets dat je met diëten, machines en negatieve commentaren te lijf moeten gaan, omdat jij je er niet veilig in voelt.
♥ Dat je alleen kunt geven als je zelf gevoed en opgeladen bent. Een lege bron heeft enkel stof in de aanbieding. Dus ontspanning, zelfverwennerij en genieten zijn essentiële levensbehoeften!
♥ Hoe je luistert naar je innerlijke stem die je perfect navigeert door de uitdagingen van jouw bestaan.
♥ Wat je ware grootte is. Stop met jezelf kleiner voor te doen, omdat je denkt dat je anders te veel, te aanwezig, te sexy, te direct of te wat dan ook bent. Vrouwelijk leiderschap is verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en tegelijkertijd de ander die ruimte ook gunnen.

Zo omgaan met onszelf hebben we niet met de paplepel in gekregen. Precies daarom heb ik Divine Feminine Mastermind gecreëerd, zodat jij een veilige, heilige omgeving hebt waarin je dit op een integere, liefdevolle en gegronde manier kan oefenen. Een plek waar je jezelf helemaal mag laten zien, óók je donkere kanten.

 Waar we van elkaar leren en elkaars spiegels, steun én cheerleaders zijn. Waar we ons vrouw-zijn helen, koesteren, omarmen en vieren. Om te ontdekken hoeveel kracht, sensualiteit en vrijheid er eigenlijk in je zit. Want met de juiste beoefening, aandacht, Soulsis-support, kennis en techniek is dit geen ver-van-je-bed-show, maar kun je bovenstaande jouw dagelijkse realiteit maken.

Mentorship

Healing

Of je nu op ontdekkingsreis bent naar jouw vrouwelijke essentie of dat je de reeds bestaande connectie hiermee in alle aspecten van je leven wil kunnen voelen, Voluit vrouw-zijn is er voor jou!

Wat maakt Divine Feminine Mastermind zo krachtig?

Door meer verbonden te zijn met jouw vrouw-zijn, kun je toegang krijgen tot de innerlijke kracht die inherent is aan vrouwelijke energie. Dit kan leiden tot een grotere zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfrespect. Vrouwelijke energie is ook vaak geassocieerd met creativiteit en intuïtie. Door meer verbonden te zijn met jouw vrouw-zijn, kun je toegang krijgen tot deze aspecten van jezelf en in staat zijn om creatievere oplossingen te vinden voor problemen.

Je leert om je emoties op een gezonde manier te uiten en te verwerken. Dit kan leiden tot een grotere emotionele balans en een grotere gevoeligheid voor de emoties van anderen. Door verbonden te zijn met jouw vrouw-zijn, kun je een grotere verbinding voelen met andere vrouwen en met de vrouwelijke energie in de wereld om je heen. Dit kan leiden tot een grotere gevoel van gemeenschap en solidariteit. Je creëert een grotere verbinding voelen met jezelf en je waarden, en dit kan leiden tot een grotere verbinding in je relaties.

Divine Feminine Mastermind een krachtig programma voor vrouwen die op zoek zijn naar een dieper begrip van zichzelf en een sterk gevoel van verbinding met hun innerlijke kracht.

Waarom kiezen Vrouwen voor Divine Feminine Mastermind?

Verbinding met het vrouwelijke aspect: Je bent op zoek naar manieren om meer verbonden te zijn met jouw vrouwelijke energie en innerlijke wijsheid, en een Divine Feminine Mastermind biedt je hiervoor de mogelijkheid.

Je wilt groeien en jezelf beter leren kennen, en hier krijg de ruimte om dit te doen in een veilige en ondersteunende omgeving.

Je waardeert de ondersteuning en verbinding die je vindt in een community van gelijkgestemde vrouwen. Ook krijg je praktische manieren om veranderingen in je leven aan te brengen en zich bewuster te worden van zichzelf, en deze biedt Ilka via diverse tools en technieken met je.

Je wilt jezelf beter leren accepteren en je zelfvertrouwen versterken, en een Divine Feminine Mastermind biedt je de mogelijkheid om dit te bereiken door te werken aan de verbinding met je innerlijke kracht en wijsheid.

In het algemeen biedt een Divine Feminine Mastermind vrouwen een unieke kans om zichzelf te leren kennen en te groeien op spiritueel, emotioneel en praktisch niveau.

Mentorship

Healing

Wat levert het verbinden met jouw vrouw-zijn je op?

Heel veel, want je maakt tijdens deze journey een complete transformatie door. Je stapt uit je hoofd en krijgt een nieuwe relatie met je lichaam. Je leert op een diepere laag te luisteren naar jouw essentie. Je snapt je behoeftes en gevoelens beter. Weet beter wat je zelf nodig hebt. Je (her)ontdekt je sensualiteit en leert ten volle genieten van wat je zintuigen je vertellen. Door die verandering ga je anders met jezelf om. Je bent gelukkiger met jezelf, zowel met je uiterlijk als met je innerlijke gevoelsleven. Je bent niet bang om je kwetsbaar op te stellen. Je geeft je grenzen duidelijk aan en je weet hoe je je eigen energie kan bewaken. Dat alles zorgt ervoor dat je meer ruimte, liefde, zachtheid en openheid ervaart. In jezelf én naar anderen.

Doordat je meer in verbinding met jezelf leeft, krijg je ook meer lef. Je weet namelijk wie je bent, wat je wilt en welke plaats je inneemt in de wereld. Je durft jezelf te laten zien en horen. De gevolgen daarvan zijn groots. Sommige vrouwen krijgen promotie, omdat ze voor hun kwaliteiten uit durven te komen. Anderen hebben het lef om na dertig jaar te gaan scheiden. Weer anderen blazen hun relatie juist nieuw leven in, starten een eigen bedrijf, maken vriendschappen voor het leven of durven voor het eerst écht te zeggen en te voelen: “Ik ben een leuk mens!”

Door die heldere verbinding met je vrouwelijke energie gebeuren er vaak ook bijzondere dingen op een ander niveau. Sommige deelneemsters merken dat er als vanzelf dingen op hun pad komen. Ze trekken geluk aan, ontmoeten gelijkgestemden of ervaren magie in hun leven. Het lijkt alsof alles perfect uitgelijnd is. Zóveel kracht heeft jouw vrouwelijke energie.

Mentorship

Healing

Zo ziet jouw Divine Feminine Mastermind eruit

Vind je het spannend of vraag je je af of thuis niet in oude patronen vervalt? Wij zijn er voor je! Als je kiest voor een Divine Feminine Mastermind krijg je ondersteuning en aanmoediging van gelijkgestemde vrouwen in een veilige en bekrachtigende omgeving waarin je het zelf, maar niet alleen hoeft te doen.

De combinatie van live dagen, een 3-daagse retraite (als je daar voor kiest), online beoefening en ons gezamenlijke support-systeem geeft je een stevige foundering om jouw vrouwelijke energie blijvend te voeden, nieuwe inzichten eigen maken en je transformatie te versnellen, zodat Divine Feminine onderdeel van je dagelijks leven wordt en niet een sporadisch uitstapje.

2 live dag en/of een driedaagse retraite dompel je jezelf onder in de vrouwelijke energie. Met mij en de andere vrouwen ga je de diepte in rondom één van de kunsten van jouw vrouw-zijn. Je leert hoe je door je blokkades, angsten en afwijzingen heen voluit deze kunst kan leven en zelfs vieren. En krijgt een initiatie waarin je haar optimaal door je lichaam voelt stromen. Dat doen we met:

♥ Super krachtig activaties om je lichaam op te schonen
♥ Herschikking van je overtuigingen die je cellen herprogrammeren
♥ Meditatie & visualisatietechnieken om verborgen wijsheid en gaven te ontdekken
♥ Sensueel lichaamswerk, zodat jij je lekkerder in je lichaam voelt
♥ Grondingsoefeningen om te landen in ons godinnelijke lichaam
♥ Oefeningen om je levensenergie wakker maken
♥ Healingssessies die je natuurlijke, vrouwelijke staat herstellen
♥ Harmonieuze communicatie voor liefdevoller contact tussen jou en de ander
♥ Gestalt om delen van je lichaam en persoonlijkheid te activeren
♥ En natuurlijk dansen, zingen, lachen, huilen en delen we samen 

Past Divine Feminine Mastermand bij jou? 

Divine Feminine is voor vrouwen die stevig met hun voeten in de moderne wereld staan én de diepte in zichzelf willen opzoeken. Voor vrouwen die hun godinnelijke essentie willen ervaren, hun verlangens tot bloei willen laten komen en zich vrij willen voelen precies zoals ze zijn.

Kortom, Divine Feminine is voor jou als je écht een verandering wil in de manier waarop jij met jouw eigen vrouwelijkheid om gaat en weet dat dit niet in één avondje gaat. Dat het ontwikkelen van je vrouwelijke energie een voortdurend proces is dat liefde, (dagelijkse) aandacht, kwetsbaarheid, zelf-onderzoek, geduld en andere vrouwen nodig heeft.

Daarom staat deze vrouwencirkel 8 maanden voor je klaar. In de veiligheid van de cirkel voeden we elkaar. In haar geborgenheid komen we thuis en aan haar kracht laden we onszelf op. En als je dit spannend vindt (wat voor de meesten geldt)… geen nood. We vangen je op!

Zo ziet jouw divine feminine mastermind eruit:

5000 of 12 termijnen van €497 ex btw.
 • Online live mentorsessies doorheen 8 maanden
 • Online leeromgeving
 • 2 live dagen waar we met elkaar gaan verbinden en elkaar fysiek ontmoeten
 • Een veilige en ondersteunende omgeving via Facebook Community waar vrouwen zich kunnen verbinden met hun vrouwelijke energie en innerlijke wijsheid
 • Duur van de Mastermind: 8 maanden
10,000 of 12 termijnen van €997 ex btw.
 • Online live mentorsessies doorheen de 8 maanden​
 • Online leeromgeving​
 • 2 live dagen waar we met elkaar gaan verbinden en elkaar fysiek ontmoeten.​
 • 3-daagse all-in retraite op een bijzondere locatie
 • Een veilige en ondersteunende omgeving via Facebook Community waar vrouwen zich kunnen verbinden met hun vrouwelijke energie en innerlijke wijsheid.​
 • Duur van de mastermind: 8 maanden. Wat dus wil zeggen dat je 8 maanden 1:1 support krijgt van Ilka via Telegram (In je broekzak!)​

Ik vind het enorm belangrijk dat de energie van de groep met elkaar matcht. Uit ervaring weet ik dat dit het meest transformerend is voor ieder.