fbpx

Divine guidance

De sleutel tot het ontvouwen van de krachtige wijsheid en leiding die in jou schuilt.

Soul

Universe

Wil je graag meer helderheid, richting en diepere verbinding ervaren in je leven? Ben je op zoek naar een diepgaande spirituele begeleiding die je kan helpen bij het ontdekken en volgen van je zielspad?

Dan is Divine Guidance de sleutel tot het ontsluiten van de krachtige wijsheid en leiding die in jou schuilt.

Divine Guidance is een reis naar de diepten van je Ziel, waar je in contact komt met de hogere dimensies van bewustzijn. Het is een krachtige vorm van spirituele begeleiding die je ondersteunt bij het vinden van antwoorden, het overwinnen van uitdagingen en het manifesteren van jouw diepste verlangens.

Tijdens onze samenwerking richten we ons op het afstemmen op de goddelijke Bron, het Universum, en je eigen innerlijke wijsheid. Door middel van intuïtieve inzichten, helende energie en persoonlijke begeleiding vereffenen we de weg voor jouw persoonlijke transformatie en groei.

Dit zijn de vrouwen die ik spreek door mijn werk.

Vrouwen die hunkeren naar een verzachting van hun hart, een ontrafeling van hun innerlijke kracht en een verdieping in hun natuurlijke Zijn. Vrouwen die echtheid, tederheid, uitstraling en vrijheid zoeken binnen in zichzelf. Vrouwen die bezig zijn met het veranderen van de manier waarop ze het leven, relaties en zaken/werk benaderen, om de diepere essentie van hun natuur te weerspiegelen. Het is geen gehard proces van optimaliseren, pushen of meedogenloos zoeken naar dingen om te herstellen.

Soul

Universe

Wat kan je verwachten?

Diepgaande en persoonlijke begeleiding: Ik sta volledig tot je beschikking en bied een veilige ruimte waarin je jezelf kunt openstellen en authentiek kunt zijn. Samen zullen we jouw unieke reis verkennen en je begeleiden bij het omarmen van je ware potentieel.

Intuïtieve inzichten en helderheid: Met behulp van mijn intuïtieve gaven zal ik je inzichten verschaffen die je kunnen helpen bij het begrijpen van je huidige situatie, het herkennen van blokkades en het vinden van nieuwe mogelijkheden. Deze inzichten kunnen een diepgaand begrip bieden en je de nodige helderheid geven om stappen vooruit te zetten.

Energetische heling en balans: Naast begeleiding en inzichten, zal ik ook helende energie inzetten om blokkades los te laten, energiecentra te harmoniseren en je energetische systeem in balans te brengen. Dit helpt je om op alle niveaus te helen en je trillingsfrequentie te verhogen.

Praktische tools en oefeningen: Ik zal je voorzien van praktische tools, technieken en oefeningen die je kunt integreren in je dagelijks leven. Deze helpen je om op een dieper niveau verbonden te blijven met je innerlijke leiding en om de verkregen inzichten in actie om te zetten.

Ondersteuning: Jouw groei en transformatie zijn belangrijk voor mij. Je krijgt toegang tot al mijn wijsheid en kennis. Samen zorgen we ervoor dat je de nodige ondersteuning krijgt om echt te bloeien. Ik wil alleen maar het allerbeste voor jou!

De fijnere details...

Aangezien ik geloof in persoonlijke begeleiding, zal de mentorsessie in een individuele setting plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat alle aandacht volledig op jou en jouw unieke behoeften gericht is. Je wordt verwend van top tot teen en wordt ondergedompeld in een unieke ervaring.

Divine Guidance is volledig gepersonaliseerd voor elke vrouw met wie ik werk.

Als je iemand bent die hunkert naar stapsgewijze processen of iemand die je snelle oplossingen geeft of je vertelt wat je moet doen, dan is dit waarschijnlijk niet geschikt voor je. Maar als je gegrond bent, zelfsturend en oprecht toegewijd bent om jouw unieke manier van Zijn te ontdekken en je bent niet gehecht aan hoe dit eruit zou moeten zien, dan zou ik graag van je horen.

Voordat je mij benaderd, raad ik aan om mijn Instagram (@verstraetenilka) en/of mijn podcast te verkennen om een idee te krijgen van mij, mijn waarden en mijn aanpak.

Divine Guidance

277 exclusief btw
  • Jouw online Mentorsessie in een veilige omgeving
  • Duur van jouw Guidance is 75 minuten
  • Onmiddellijk resultaat

Divine Guidance

555 exclusief btw
  • Jouw live/online Mentorsessie in een veilige omgeving
  • Duur van jouw Guidance is 3 uur
  • Er is tijd voor wat er mag ontstaan. Voor al jouw vragen en waar je tegenaan loopt. Jouw behoefte waar je helderheid over wil, zowel in je onderneming als in jouw leven.
  • Tot in de kleinste details ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Ik heb alles gepland om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt, geïnspireerd wordt en volledig kunt genieten van deze bijzondere dag.
  • Onmiddellijk resultaat
Populair
Als je voelt dat er nog meer te ontdekken en te ontwikkelen is, overweeg dan om een langer mentorship aan te gaan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.