fbpx

The Road to Freedom of Feminine Leadership and Business

Het 6 maanden mentorship voor jouw Ziel.​

Soul

Universe

Je verlangt naar een diep gevoel van vervulling, harmonie en overvloed. Je wilt niet langer gebonden zijn aan beperkingen en belemmeringen, maar streven naar een leven waarin je jouw eigen koers kunt bepalen en kunt genieten van de vruchten van je inspanningen.

Je wilt financiële vrijheid ervaren, waarbij je consistent moeiteloos geld ontvangt.

Je wilt je passie volgen en je werk doen waar je echt van houdt, zonder beperkt te worden door traditionele beperkingen of negatieve overtuigingen over geld.

Je verlangt naar tijdsvrijheid, waarbij je flexibiliteit hebt om je eigen agenda te bepalen, quality time door te brengen met dierbaren en de ruimte te hebben voor zelfzorg en persoonlijke groei.

Je wilt een evenwicht vinden tussen je werk en privéleven, zodat je kan genieten van alle aspecten van het leven die voor jou belangrijk zijn.

Vrijheid is voor jou ook verbonden met creatieve expressie en authentiek zijn. Je wilt je stem laten horen, je unieke gaven en talenten delen met de wereld en een positieve impact hebben op anderen.

Je wilt vrij zijn om jouw visie te realiseren en je onderneming op jouw eigen voorwaarden vorm te geven, zonder beperkt te worden door externe verwachtingen of belemmeringen.

Kortom, je streeft naar een leven waarin je volledig tot je recht komt, waarin je kunt groeien, bloeien en jouw potentieel volledig kunt benutten. Je de weg naar vrijheid bewandelen en een leven creëren dat resoneert met wie je bent.

Soul

Universe

Wat mag je verwachten?

Diepgaande zelfreflectie: Dit creëert duidelijkheid over je diepste verlangens, waarden en doelen. Dit stelt je in staat om een solide basis te leggen voor het creëren van vrijheid in je leven en onderneming.

Visie-ontwikkeling: Samen werken we werken aan het verfijnen van je visie en het ontwikkelen van een strategisch plan dat je helpt om je doelen te bereiken. Ik help je om je onderneming efficiënter te runnen, je tijd effectief te beheren en je inkomsten te vergroten.

Energetisch werk: We werken samen aan het versterken van je energetische uitlijning en het in balans brengen van je innerlijke energieën. Dit omvat het opruimen van blokkades, het verhogen van je vibratie en het aantrekken van meer overvloed en flow in je leven.

Mindsettransformatie: Je leert om beperkende overtuigingen los te laten en een mindset van overvloed en mogelijkheden te cultiveren. We werken aan het versterken van je zelfvertrouwen, het overwinnen van angsten en het ontwikkelen van een positieve en veerkrachtige mindset.

Verbinding met je intuïtie: Je leert hoe je kunt afstemmen op je intuïtie, waardoor je toegang krijgt tot innerlijke wijsheid en begeleiding. Dit stelt je in staat om beslissingen te nemen die in lijn zijn met jezelf, zowel in je persoonlijke leven als in je onderneming.

Leven in flow: Je zult leren hoe je kunt leven in flow, waarbij je moeiteloos synchroniciteiten, overvloed en kansen aantrekt. Je ontwikkelt een dieper vertrouwen in het Universum en in je eigen capaciteiten, waardoor je gemakkelijker kunt navigeren door uitdagingen en tegenslagen.

Alignment met je Zielsmissie: Je krijgt inzicht in je unieke gaven, passies en doelen, en leert hoe je je werk kunt afstemmen op jezelf. Je zult ontdekken hoe je kunt creëren vanuit een plaats van inspiratie en betekenis, waardoor je een diepere vervulling en voldoening zult ervaren in je werk.

Ondersteuning en begeleiding: Gedurende het mentorship krijg je persoonlijke begeleiding en ondersteuning van mij als je mentor. We hebben regelmatig sessies waarin we je voortgang bespreken, obstakels overwinnen en strategieën verfijnen. Daarnaast krijg je toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers, waarin je kunt netwerken, ideeën kunt uitwisselen en elkaar kunt ondersteunen.

Soul

Universe

Jouw resultaat

Meer financiële overvloed: Je leert om je mindset rondom geld te transformeren om financieel succes te ervaren. Je krijgt inzicht in de energetische principes van overvloed en leert hoe je je energie kunt afstemmen op het aantrekken van meer financiële welvaart. Je zult leren hoe je je waarde kunt maximaliseren, prijzen kunt bepalen die recht doen aan je diensten en producten, en hoe je moeiteloos klanten kunt aantrekken die bereid zijn te investeren in wat je te bieden hebt.

Eigen agenda invullen: Flexibel zijn in hoe je je tijd, energie en middelen besteedt. Je kunt je agenda aanpassen aan je behoeften en verlangens, waardoor je meer ruimte hebt voor ontspanning, plezier en zelfzorg.

Werken met klanten die resoneren met jouw visie: Door te leven en werken vanuit flow, zul je een diepere voldoening en vervulling ervaren in alles wat je doet. Je zult je passies volgen, werken met klanten die resoneren met je bedrijf in lijn brengen met je waarden en doelen. Dit zal een gevoel van betekenis en vreugde creëren in je leven en onderneming.

Meer tijd voor jezelf, dierbaren en andere passies: Je kiest zelf hoe je je werk runt en je tijd beheert. Je kunt een evenwicht creëren, waardoor je meer tijd hebt voor jezelf, je dierbaren en andere passies buiten je werk.

Je onderneming via jouw eigen regels runnen: Unieke manier vinden om je onderneming te laten groeien. Je eigen manier vorm te geven, innovatieve ideeën ontdekken, ruimte om te experimenteren. Je eigen stijl en persoonlijk in je onderneming integreren. Je onderscheid je door je eigen unieke Zelf te zijn en dat naar buiten te brengen.

Innerlijke rust en vertrouwen: Door het loslaten van beperkende overtuigingen, het transformeren van je mindset en het versterken van je intuïtie, zul je innerlijke rust en vertrouwen ervaren. Je zult leren vertrouwen op je eigen wijsheid en begeleiding, en je zult de kracht hebben om obstakels te overwinnen en uitdagingen aan te gaan met veerkracht en zelfvertrouwen.

Kortom, het resultaat in je leven en werk is een combinatie van zakelijk succes, creatieve groei, persoonlijke vervulling, een gezonde werk-privébalans en authentieke verbindingen.

Het is een proces waarbij je jezelf bevrijdt van de verwachtingen en oordelen van anderen, en je jezelf toestaat om volledig te zijn wie je bent.

Het gaat erom jezelf te bevrijden van de maskers en rollen die je hebt aangenomen om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, en in plaats daarvan trouw te zijn aan je eigen waarheid en authenticiteit.

Het stelt je in staat om je eigen pad te volgen, je eigen doelen te bereiken en een leven te creëren waarin je je vrij voelt om je volledige potentieel te benutten.

Soul

Universe

Meestal hebben de vrouwen met wie ik werk een diepe verlangen om dieper in contact te komen met hun ware aard.

Je wilt jezelf vertrouwen, jouw expressie, je natuurlijke tempo en je verbinden met de diepere lagen van het leven. Je wil je vrij voelen binnen in jezelf, dat zich vanzelf uit in je fysieke wereld.

Ik werk met vrouwen in elke fase van hun bedrijf of creatie, inclusief vrouwen die momenteel geen bedrijf hebben, maar die worden aangetrokken tot verzachting in een creatiever, natuurlijker leven, gevoed door eigen energie en spirituele hart. Hoewel gemeenschappelijke thema’s vaak voorkomen bij Zielsklanten, is mentoring volledig persoonlijk voor elke vrouw met wie ik werk.

jouw Mentoring op maat:

15
000
6 termijnen van €2500 ex btw of 12 termijnen van €1250 ex btw.
  • Persoonlijke mentorsessies
  • Volledig op jouw maat en behoefte.
  • We hebben contact via Telegram. Zo heb je mij in je broekzak en ben ik je rechterhand.
  • Jouw Mentorship is 6 maanden
  • Zoals je wel weet werk ik vooral intuïtief & volg ik mijn hart, en leef ik vooral in het moment, waardoor er vaak nieuwe dingen ontstaan. Hierin wordt je ook in ondergedompeld. Ik weet nooit exact op voorhand hoe & wat en neem je dus mee in de flow van het leven.