fbpx

Hier zit ik dan, in mijn eigen veilige cocon, ondergedompeld in rust, liefde en zachtheid. Omringd met warmte van dekens, kussens, kaarsen, crystals en pure, zuivere energie.

Rolluiken omlaag, stilte en tegelijk helende muziek, comfortabele kleding en alleen het licht van de kaarsen, al de rest valt weg. Heerlijk, ik sluit mij af van de wereld rondom mij, om tot bij mezelf te komen. Al de andere energieën verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik koppel mezelf los van alles en iedereen.

Tijd voor Babygirl en mezelf, en Myo die aansluit, beschermd en ondersteunt.

Week 39, nog 4 dagen tot de” uitgerekende datum”. Of te wel, ik weet dat Babygirl deze datum niet zomaar heeft gekozen. Ze weet precies wat ze doet en waarom. Ik ben benieuwd wat dat precies mag zijn en wat dat ons brengt. Wat deze ervaring mij gaat brengen en wat ik eruit ga leren.

Afgelopen week voelde ik mij intens goed. Ik ervaar heel sterk de afsluiting van de buitenwereld. Heel af en toe de verbinding met andere mensen en dan kies ik daar bewust voor als ik dat wil of niet wil. Ik hou ervan om thuis te zitten en te Zijn.

Ik kan er ook nog zo van genieten om samen te werken met mijn Zielsklanten. Ik kies bewust mijn tijd wanneer ik samenwerk en wanneer niet. Ik heb doorheen de jaren zo mijn vrijheid gecreëerd in mijn leven dat ik “geen nood heb aan vakantie” en ik wil daarmee zeggen, dat ik geen behoefte heb aan het escapen van mijn leven, mijn werk. Ik leef mijn leven, ik heb mijn leven zo ingedeeld dat ik tijd heb voor wat mij 100% waarde geeft, 100% voldoening en 100% blij van wordt, al de rest heb ik geëlimineerd. Al is het 99%, is geen 100%.

Ik reis super graag. Ik ontdek graag de wereld en heb daar ook al van geproefd, zoals op mijn 18e een jaar in de Filipijnen gewoond, in 2018 9 maanden op het Cruiseschip geleefd en gewerkt en landen zoals Amerika, Mexico, Hawaï, Alaska, Canada, England mogen ontdekken. Evenals Bali, Italië, Spanje, Duitsland, Nederland, Ibiza.. en Curacao waar ik naar toe ben gegaan voor mijn brandingshoot met een volledig team.

Het leven is zoveel meer dan dit wat je nu kent en ervaart en dat besef ik mij maar al te goed. Je moet er zelf naar opzoek gaan, je moet zelf gaan ontdekken en actie ondernemen. Je moet zelf ballen aan je lijf creëren en DOEN. Het wordt niet voor je gedaan. Je moet het zelf doen! Je moet ZELF je leven creëren, de regie in eigen handen nemen. Ga! Ga je dromen achterna. Straks is het te laat.

Stop met excuses maken voor het financiële, bang voor geld te kort. Get your shit together, neem je verantwoordelijk en zorg dat je je cijfers kent, weet wat je inkomsten en uitgaven zijn en wees kritisch waar je geld aan uitgeeft met de vraag: “Support dit mijn droomleven?”. Hou jezelf accountabel en laat geld groeien, laat geld voor jou werken & begin met bouwen.

Of ga je voor altijd leven zoals je nu leeft?

Ik moest dit even met je delen. Ben benieuwd wat je ermee doet. Nu even terug…

Onze Babygirl opkomst. Ik ben zo dankbaar voor mijn Zwangerschap, hoe het gegaan is, hoe ik het heb ervaren en wat ik allemaal heb geleerd. Ik geef die eer ook aan mezelf, ik heb die keuzes ook gemaakt, ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen om dit waar te maken, om dit op deze manier te kunnen ervaren. Ik heb mijn eigen bullshit aangekeken, mijn verantwoordelijkheid genomen om het anders te doen en actie ondernomen om het waar te maken. Niet even, maar consistent, elke dag, mijn dromen verwezenlijkt.

En dit is één van de zovéél vruchten wat ik daarvan pluk. Zo bewust, elk signaal van mijn lichaam kunnen ontvangen en lezen, elk gevoel en beweging van Babygirl kunnen ervaren, connecten met Babygirl, gesprekken en support kunnen ontvangen van haar, samenwerken met Babygirl & eruit leren. Man, wat een dankbaar mens ben ik. Zo vereerd om dit te mogen ervaren, zo vereerd dat zij mij gekozen heeft als mama. Nu al.

Afgelopen 2 weken word ik voorbereid op de bevalling, stap per stap, laag per laag. De weg is vrij en wanneer zij er klaar voor is, mag ze komen. Ik geef haar de ruimte en laat het ontstaan. Ze zegt ook: “Ik ben er klaar voor, ik wil eruit.” en wordt mijn lichaam klaargestoomd, gezuiverd en alles eruit gegooid wat mij niet meer dient, wat zich heeft geuit in verkoudheid. Ik deel hieronder de boodschap daarvan voor mij (en waarschijnlijk herken je dit wil en mag je dit ook toepassen op jezelf, want je leest dit niet zomaar, ook al ben je niet verkouden EN ik deel tussendoor wat in mij opkomt – precies wat jij mag horen):

Ik mag mij verbinden met de levenswarmte, de vreugde diep in mezelf. Verbinden met mijn warme hart, geloven in de kracht en de autoriteit van mijn diepste Zelf.

Ik creëer mijn eigen leven. Ik bouw mijn eigen denkbeelden op, los van de verwachtingen van anderen. Ik mag mezelf eerst warmhartig welkom heten, dan kan de liefde en warmte van anderen ontvangen. Mijn lichaam mag de liefdevolle stralingskracht van me-Zelf, mijn Hart ontvangen.

Ik mag mij bevrijden van mijn belemmerende gedachten die ik heb binnengezogen uit de buitenwereld. Van nature ben ik immuun.

Ik hoef mij niet te beschermen tegen een duistere omgeving met een donker masker op, want van nature ben ik beschermd in me-Zelf.

Ik mag tevoorschijn komen in het leven met al mijn kracht en mijn warme energieën. Niemand kan mij besmetten. Ik geniet van het leven, zonder angsten.

Hé jij, elk mens bezit het vermogen om als Autoriteit zijn leven in vreugde uit te bouwen, ook jij. Voel de volheid in jezelf, stop er mee jezelf te verlagen en opzij te duwen.

Ik durf de mooiste levensgeuren op te snuiven en sluit mij er niet voor af. Ik stel mij hier en nu volledig open voor een vreugdevolle deelname aan het leven.

Ik stapel de zaken in mijn hoofd niet op als een machine, maar integreer slechts datgene wat ik wens tot mij te nemen in samenspraak met mijn Hart. Ik laat warme energieën, emoties, persoonlijke verlangens vrij doorstromen.

Reminder voor jou, ja jij die dit leest: Stop met het verloochenen van jezelf in een maatschappij. Dood je natuurlijke zijn, het leven niet in je bestaan door een overdreven “denken en piekeren” of door een “beknelde structuur” waar geen ruimte meer is voor een spontaan, plezier bestaan. Maak het warm en gezellig, breng wijzigingen aan in een te koud, te doods en te verdrietig bestaan.

Ik sluit mij nu ook af van de wereld rondom mij, om eerst eens rustig bij mezelf te komen en mij heerlijk te verwennen.

Jij ook, degene die dit leest. Vecht hier niet tegen.

Vandaag, de dag dat ik schrijf – woensdag 13 september. Woensdag is PowerMama training en ja, ik sport nog steeds 2 keer per week en wandel meestal nog 2 tot 3 keer per week, soms kleinere rondjes, soms langer. Ik voel, ik maak contact en vraag aan mijn lichaam wat mag. Ik voel wat dat doet met mijn lichaam, welke waarden mij dat brengt. Het laat mijn energie stromen, het zorgt voor energie, het geeft mij zoveel voldoening, stretch van de spieren, uitdaging, plezier. Mijn conditie is zo goed, mijn lichaam voelt zo soepel.

Ik merk als ik langer stil zit dat de energie zich vastzet en mijn lichaam “zwaarder” wordt. Wat mijn signaal is voor te bewegen en dan kan ik ook kiezen voor oefeningen op de bal wat zorgt voor het loslaten van ontspanning en stretching van de spieren. En ja, ook hier is het kiezen voor wat ik wil ervaren. Ik kan ook geen zin hebben of liever niks doen, en soms doe ik dat als dat zo mag zijn, maar ik stel mezelf dan ook de vraag wat mijn lichaam mij vertelt. Mag ik kiezen voor beweging of mag ik rusten? Wat brengt mij op dit moment het meest? En dan weet ik mijn antwoord zo.

Kijk, je kan het zien als “dat kost te veel moeite” of “Ik gun mezelf dit en neem het zorgen voor mezelf serieus.” Dat tweede daar pluk je je vruchten van en is een nieuwe levensstijl aanleren, nieuwe gewoontes aanleren en anders leren denken, waardoor je leven zoveel makkelijker wordt, zoveel meer voldoening en verrijkking. Het gaat makkelijker met de tijd, net zoals je vroeger hebt leren lopen of fietsen. Dit is ook zo.

Ik drink 2-3 liter per dag, soms meer. Ik eet alles wat ik wil, heb geen restricties, maar maak wel bewuste keuzes. Ook hier: “Support mij dit met de manier hoe ik wil leven?” En ja daar horen ook frietjes, pasta, sushi of whatever ik graag heb bij. Maar ik kies alleen voor eten wat ik echt graag eet en wat ik 100% waard vind om te eten. Keuzes!!

Kiezen om te bewegen, kiezen voor zelfzorg, kiezen voor mijn geldmindset, kiezen voor bewustwording, kiezen voor groei… Kiezen, verantwoordelijkheid nemen & er volledig voor gaan. Ik kies voor kwaliteit, geen half werk. Ik kies voor mijn eigen kwaliteit van leven. Consitent, elke dag opnieuw. Met vallen en opstaan, keuzes evolueren en veranderen wanneer nodig, mezelf vergeven – en het anders doen wanneer nodig. Het is oké. Ik hoef het allemaal niet te weten, ik mag wel ontdekken, van mijn fouten leren en het anders doen.

Wat is het leven een bijzondere ervaring. En nu heb ik zelf een leven gecreëerd, heeft mijn lichaam een leven gecreëerd en dat is binnenkort in onze fysieke wereld. Toch magisch! De natuur… Wat dat vrouwelijke lichaam allemaal kan en doet. En dat dan in samenwerking met onze Vrouwelijke kracht! Onbeschrijfelijk.

Ik geniet en ben nieuwsgierig wat het leven mij nog te bieden heeft. Ik geef het volledig de ruimte om te ontstaan. Ik geef mij over aan het leven, zo beleef ik het leven ten volle en geniet ik van de Vrijheid binnen in mezelf en in mijn fysieke wereld. EN kies ik ervoor om het nog meer te ontvouwen, want ja.. Ik wil MEER! Op alle gebieden van mijn leven.

Dankbaar.