fbpx

Divine guidance

De guidance om je te helpen genezen van mannelijke verwachtingen

en je natuurlijke uitstraling, gaven en vrouwelijke waarde te herstellen.

Soul

Universe

Vrouwelijke genezing is het proces van het terugwinnen en erkennen van de waarde, diepte en onzichtbare wortels van het vrouwelijke, zowel in de wereld als in jouw wezen.

In een cultuur waarin je wordt geleerd om goedkeuring en waarde te verwerven via overwegend mannelijke systemen en waarden (lineaire, tastbare prestaties en op prestaties gebaseerde maatregelen), worden zowel de maatschappelijke kenmerken van het vrouwelijke als de diepere aard van vrouwelijke vrouwen onbewust afgewezen en gezien als “niet genoeg.” Dit heeft duidelijk een diepgaande invloed op vrouwen en de samenhangende vrouwelijkheid die je hebt als wezens met een vrouwelijke essentie.

Wanneer je je niet veilig voelt om jouw vrouwelijke essentie te belichamen, snij je onbedoeld een vitaal deel af van wie je bent en hoe je verbinding maakt met jouw diepere doel.

Wat ik heb ontdekt, is dat als een vrouw eenmaal de aantrekkingskracht krijgt om zich te heroriënteren op de waarheid van haar vrouwelijke wortels, veel van de manieren waarop ze is geleerd om in de wereld te leven, om te gaan en te werken, zich niet op één lijn beginnen te voelen. Van haar begint ze aan het rauwe, tedere (maar toch diep voedende) pad van opnieuw verbinden met de rijkdom van haar vrouwelijke ziel.

Dit zijn de vrouwen die ik spreek door mijn werk.

Vrouwen die hunkeren naar een verzachting van hun hart, een ontrafeling van kunstmatige kracht en een verdieping in hun natuurlijke vrouwelijkheid. Vrouwen die echtheid, tederheid, uitstraling en vrijheid zoeken om te verzachten, te ontvangen, te zijn en te voelen. Vrouwen die bezig zijn met het veranderen van de manier waarop ze het leven, relaties en zaken/werk benaderen, om de diepere essentie van hun vrouwelijke natuur te weerspiegelen.

Vrouwelijke genezing is geen lineaire ‘oplossing’ (en zodra het op deze manier wordt bekeken en ermee wordt omgegaan, wordt het vervormd). Het is geen gehard proces van optimaliseren, pushen of meedogenloos zoeken naar dingen om te repareren en te genezen. Het is niet meer zelfontplooiing, spiritueel streven of je natuurlijke ontwerp negeren om anorganische doelen te bereiken.

Soul

Universe

In plaats daarvan is vrouwelijke genezing een verzacht proces van ontrafelen, herinneren en verzorgen. Het is een ontmanteling van harde muren, zware masculiene verwachtingen en prestatiegericht streven. Het is uniek voor elke vrouw en heeft niets te maken met dogmatische idealen van vrouwelijkheid of het vervullen van de rol van wat een vrouw ‘zou moeten’ zijn.

Het is een genezing (die in wezen het herstel van je samenhangde heelheid is) die het vertrouwen, de uitstraling en de rauwe vrouwelijkheid herstelt die in je diepere natuur wordt gevonden, zodat je je ware gaven en dienstbaarheid kunt ervaren, de volheid van je leven kunt belichamen. vrouwelijk hart en rust in het door de Bron doordrenkte doel van je natuurlijke wezen.

De fijnere details...

Divine Guidance is een 1:1 feminine healing waarin ik je begeleid. Ik geloof erin dat we elkaar ontmoeten waar dat zo mag zijn. Je wordt verwend van top tot teen en wordt ondergedompeld in een unieke ervaring.

Divine Guidance is volledig gepersonaliseerd voor elke vrouw met wie ik werk en is over het algemeen minder lineair/doelgericht dan een traditioneel coachingprogramma (iets dat opzettelijk en noodzakelijk is bij het werken met de vrouwelijke natuur).

Als je iemand bent die hunkert naar stapsgewijze processen of iemand die je snelle oplossingen geeft of je vertelt wat je moet doen, dan is dit waarschijnlijk niet geschikt voor je. Maar als je gegrond bent, zelfsturend en oprecht toegewijd bent om te verzachten tot een vrouwelijke zakelijke sjabloon die uniek is voor jou (en je bent niet gehecht aan hoe dit eruit zou moeten zien), dan zou ik graag van je horen. Voordat je mij benaderd, raad ik aan om mijn Instagram (@verstraetenilka) en/of mijn podcast te verkennen om een idee te krijgen van mij, mijn waarden en mijn aanpak.

Divine Guidance

250
  • Online live mentorsessie via Zoom
  • Duur van jouw Guidance is 75 minuten
  • Direct tot het kernpunt & onmiddellijk resultaat

VIP Divine Guidance

555
  • Live mentorsessie in mijn praktijk
  • Duur van jouw Guidance is 3 uur
  • Er is tijd voor wat er mag ontstaan. Voor al jouw vragen en waar je tegenaan loopt. Jouw behoefte waar je helderheid over wil, zowel in je onderneming als in jouw leven.
  • Tot in de kleinste details ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Ik heb alles gepland om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt, geïnspireerd wordt en volledig kunt genieten van deze bijzondere dag.
  • Onmiddellijk resultaat
Populair