fbpx

Wil de nieuwe vrouw op gaan staan?

De nieuwe vrouw is in diep contact met haar lichaam en intuitie.

Spiritual

Intuition

Jij, de nieuwe Vrouw, de Vrouwelijke & Mannelijke energie in balans, klaar om te thuis te komen bij jezelf.

In de keuzes die ze maakt, laat ze haar hart spreken. Doordat ze een innerlijke balans heeft gevonden, kan ze zich laten leiden door haar intuïtie. Ze is in staat om ‘out of the box’ te denken, voelen en handelen en staat met beide benen op de grond. Die gronding is onder andere zo sterk omdat zij in contact is met haar seksuele energie. Ze is sensitief en krachtig tegelijk en deinst er niet voor terug te laten zien wie ze is.

Mogelijk herken jij jezelf hierin. Of heb je misschien het gevoel dat je nog wat werk te doen hebt? 

Daarom pleiten Annelotte & ik voor een volgende stap in bewustzijn onder vrouwen, in het dieper toe-eigenen van de eigen seksualiteit en in het herkennen en bevrijden van subtiele onderdrukking.

Dit is wat je krijgt...

In de nieuwe vrouw zijn beide kanten aanwezig en geïntegreerd in wat wij noemen ‘sacred sexuality’. Zij kan zowel subtiel zijn, als haar vurige Shakti-energie laten stromen. Tenminste, als de Shakti uitgezuiverd is van lust en schaduwaspecten, zoals de spin die het mannetje op wil eten of de slang die wil verleiden.

Vrouwen die zich identificeren met hun spiritualiteit hebben mogelijk moeite om zich hun eigen Shakti toe te eigenen, uit angst dat ze deze schaduwaspecten in zichzelf tegenkomen. Maar wij zijn alles: licht en donker, subtiele energie en pure kracht.