fbpx

vip business day

Soul

Universe

Stel je voor dat je al jarenlang je Hart en Ziel in je bedrijf stopt. Je hebt hard gewerkt, obstakels overwonnen en successen gevierd. Maar ergens onderweg begon je te voelen dat er iets ontbrak. Ondanks al je inspanningen, miste je nog steeds die diepe voldoening en vervulling waar je zo naar verlangde.

Je wist dat er meer moest zijn. Meer dan alleen maar zakelijk succes. Meer dan alleen maar winst en groei. Je wilde een leven leiden dat niet alleen draaide om je bedrijf, maar ook om wie je bent als persoon. Je wilde een leven waarin je echt van betekenis kon zijn, waarin je je volledige potentieel kon benutten en waarin je elke dag met passie en purpose kon leven.

Je komt niet zomaar bij mij terecht…

Een dag die belooft om niet alleen je bedrijf te transformeren, maar ook jou als ondernemer. Het is een kans om even uit de dagelijkse sleur te stappen, om stil te staan bij wat echt belangrijk is en om nieuwe wegen te verkennen.

Tijdens de VIP Business Day wordt je ondergedompeld in een wereld van inspiratie, inzichten en empowerment. Je krijgt de kans om te reflecteren op je doelen en verlangens, om strategieën te ontwikkelen die echt bij jou passen.

Ontdek wat er mogelijk is als je durft te dromen en actie onderneemt! 

Soul

Universe

En langzaam maar zeker verschuift er iets. Je ziet dat succes niet alleen gaat om winst en groei, maar ook om balans, vervulling en impact.

Je ontdekt nieuwe manieren om je bedrijf te laten groeien, niet alleen in omzet, maar ook in betekenis. En bovenal, je gelooft in jezelf en in je capaciteit om de wereld te veranderen.

Nu, na de VIP Business Day, sta je aan het begin van een nieuw hoofdstuk in je ondernemersreis. Je voelt een hernieuwde energie en vastberadenheid om je dromen waar te maken, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Je bent klaar om de wereld te laten zien wat je waard bent en om het maximale uit je leven te halen, op jouw eigen unieke manier.

En dat is waar echte transformatie begint.

De VIP Business Day is geen gewone bijeenkomst. Het is een unieke ervaring die is ontworpen om jou als ondernemer te helpen groeien op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Gedurende deze intensieve dag wordt je begeleid op het gebied van businessstrategieën, mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de VIP Business Day zul je concrete actieplannen creëren die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften. Of je nu je omzet wilt verhogen, je klantenbestand wilt uitbreiden of meer balans wilt creëren tussen werk en privéleven, ik voorzie je van de tools en inzichten die je nodig hebt om succes te behalen.

Maar de VIP Business Day gaat verder dan alleen zakelijke strategieën.

Soul

Universe

Ik geloof dat het essentieel is om je bedrijf te laten groeien op een manier die in lijn is met je waarden, interesses en levensstijl. Daarom zullen we ook dieper ingaan op hoe je je bedrijf kunt opbouwen rondom je levensstijl, zodat je niet alleen succesvol bent, maar ook vervuld en gelukkig.

Je stapt met een duidelijke visie voor de toekomst van je bedrijf en je leven naar buiten. Je weet welke stappen je moet nemen om je dromen waar te maken, en je hebt het vertrouwen om die stappen daadwerkelijk te zetten.

Dus als je klaar bent om de volgende stap te zetten in je ondernemersreis en echt het maximale uit jezelf en je bedrijf wilt halen, dan is de VIP Business Day iets voor jou. 

De fijnere details...

VIP Business Day

777 exclusief btw
  • Live in een aangename omgeving
  • Duur van jouw VIP Business Day is 3 uur
  • Er is tijd voor wat er mag ontstaan. Voor al jouw vragen en waar je tegenaan loopt. Jouw behoefte waar je helderheid over wil, zowel in je onderneming als in jouw leven.
  • Tot in de kleinste details ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Ik heb alles gepland om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt, geïnspireerd wordt en volledig kunt genieten van deze bijzondere dag.
  • Onmiddellijk resultaat
Populair

Aangezien ik geloof in persoonlijke begeleiding, zal de mentorsessie in een individuele setting plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat alle aandacht volledig op jou en jouw unieke behoeften gericht is. Je wordt verwend van top tot teen en wordt ondergedompeld in een unieke ervaring.

De VIP Business Day is volledig gepersonaliseerd voor elke vrouw met wie ik werk.

Als je iemand bent die hunkert naar stapsgewijze processen of iemand die je snelle oplossingen geeft of je vertelt wat je moet doen, dan is dit waarschijnlijk niet geschikt voor je. Maar als je gegrond bent, zelfsturend en oprecht toegewijd bent om jouw unieke manier te ontdekken en je bent niet gehecht aan hoe dit eruit zou moeten zien, dan zou ik graag van je horen.

Voordat je mij benaderd, raad ik aan om mijn Instagram (@verstraetenilka) en/of mijn podcast te verkennen om een idee te krijgen van mij, mijn waarden en mijn aanpak.

Interesse?

Ontdek het volledige potentieel van jouw leiderschap en bedrijf met het uitgebreide mentorship “Feminine Leadership and Business”.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.