fbpx

De lichtcirkel

I AM a Divine magical feminine Goddess.

Spiritual

Intuition

Deze Lichtcirkel is een bekrachtiging van de belofte aan jouw goddelijke Zelf, om als Vrouwen van het goddelijke eenheidsveld jouw ware taken op te pakken.

Achter die belofte schuilt een grote Liefdesbron, die je verlichting en verheldering zal geven bij de huidige innerlijke en uiterlijke verschuivingen. Het zal ook de aanpassingen vergemakkelijken en om op een zachtere manier laten plaatsvinden.

Een prachtig moment dus, om met jezelf deze innerlijke reis te gaan ondernemen!

Het resultaat van deze Lichtcirkel:

Zelfbewustzijn: De Lichtcirkel helpt bij het vergroten van zelfbewustzijn, waardoor je dieper in contact komt met jouw eigen gevoelens, gedachten en verlangens.

Persoonlijke Heling: De Lichtcirkel dient als een bron van heling op emotioneel, mentaal en zelfs fysiek niveau. Je ervaart een gevoel van innerlijke rust, ontspanning en balans. Individuele groei en bewustwording wordt bevorderd door de verbinding met je Hogere Zelf. 

Creatieve Inspiratie: De energetische uitwisseling binnen de Lichtcirkel kan creatieve stromingen stimuleren. Je ontvangt nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie.

Loslaten van Blokkades: De gezamenlijke energie draagt bij aan het loslaten van bewust of onbewuste emotionele en mentale blokkades die de groei belemmeren.

Versterking van Intuïtie: Door af te stemmen op de gezamenlijke energieën, versterk je jouw intuïtieve vermogens en vertrouw je meer op je innerlijke leiding.

Diepere connectie met jezelf & anderen: Lichtcirkels creëren een gevoel van community en verbondenheid. Je voelt je gesteund door de gelijkgestemde Zielen en de gezamenlijke reis van bewustwording. Een gevoel van eenheid ontstaat.

Positieve Invloed op de Wereld: Het gezamenlijk richten van positieve intenties kan een positieve invloed hebben op jezelf en op de wereld als geheel. Het idee is dat het uitgestraalde licht en de liefde bijdragen aan een positieve verandering.

Dit is wat je krijgt...

Dit is een online Lichtcirkel waar je de deur niet voor uit hoeft. Je ontvangt gedurende 3 dagen live meditaties, healings en boodschappen die doorwerken in de verbinding met jouw goddelijke essentie.

Jouw bijdrage is €55 ex btw voor 3 dagen.

Iedere avond zal er energetisch een gezamenlijk moment van afstemming zijn, ieder vanuit eigen huis. Heb je op die dagen andere verplichtingen; geen probleem. Je ontvangt de meditaties, healings en boodschappen achteraf in je mailbox. Lichtcirkelboodschappen zijn niet aan tijd en ruimte gebonden.

Online Verbinden: Maandag 19 februari 2024 -Dinsdag 20 februari 2024 – Woensdag 21 februari 2024 om 19u30, gedurende 60 minuten.

Je ontvangt een link via Zoom om deel te nemen tijdens de live Lichtcirkel. Je mag de camera opzetten, maar hoeft niet.

Ben je erbij?

Ik kijk er naar uit!