fbpx

Free your soul

Jouw sleutel tot innerlijke vrijheid.

Soul

Universe

KAARTENDECK

“Free Your Soul”, staat symbool voor een poort naar innerlijke wijsheid, persoonlijke groei en zelfontdekking. Het vertegenwoordigt een reis naar bevrijding van beperkingen, het doorbreken van negativiteit en het omarmen van de essentie van jouw Ziel.

Elke kaart in dit deck fungeert als een venster naar diepere lagen van bewustzijn en nodigt je uit tot reflectie, inzichten en helderheid. De prachtige afbeeldingen, doordrenkt met mijn unieke energie, dienen als katalysator voor het onthullen van innerlijke wijsheid en het begrijpen van spirituele aspecten van het leven.

Kortom, “Free Your Soul” is meer dan alleen een kaartendeck; het is een metgezel op het pad van zelfrealisatie. Het moedigt aan tot het omarmen van eigen kracht, het vertrouwen op intuïtie en het bereiken van het volledige potentieel dat diep binnenin jouw Ziel schuilt. Het is een reis van bevrijding, groei en het vinden van vreugde binnenin jezelf.

Mijn naam is Ilka Verstraeten, de maker van dit betekenisvolle kaartendeck dat is ontworpen om je te begeleiden op een reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Als Spirituele Mentor en creatieveling heb ik mijn passies samengebracht om een inspirerend hulpmiddel te creëren waarmee je jezelf kunt bevrijden van beperkingen en negativiteit die je Ziel gevangen houden.

Dit kaartendeck is meer dan alleen kaarten; het is een uitnodiging om je te richten op je innerlijke zelf, vrijheid en vreugde te vinden binnenin jezelf. Door je te concentreren op de diepten van je Ziel, kun je loslaten wat je tegenhoudt en jezelf toestaan om te groeien en te bloeien.

Sta open voor nieuwe mogelijkheden, vertrouw volledig op je intuïtie en leer je eigen energie begrijpen. Wanneer je je Ziel bevrijdt, ontdek je de kracht en het potentieel om alles te bereiken wat je wilt in het leven

Soul

Universe

Dit kaartendeck weerspiegelt mijn eigen reis naar zelfontdekking, en ik geloof oprecht dat het ook jou kan helpen je eigen innerlijke wijsheid te ontdekken en te benutten. Elk ontwerp is uniek en gechanneld op mijn energie, inclusief de prachtige tekeningen die zijn gemaakt door de creatieve Ziel, Ans Vanlimbergen.

Ik ben trots om dit kaartendeck met jou te delen en kijk ernaar uit om samen met jou op reis te gaan naar zelfontdekking, persoonlijke groei en het verkennen van jouw spirituele dimensies.

Het “Free Your Soul” kaartendeck is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en transformatie. Of je nu worstelt met emotionele blokkades en beperkende overtuigingen, op zoek bent naar meer bewustwording en zelfacceptatie, of gewoon wilt groeien en veranderen op een positieve manier, dit kaartendeck kan je daarbij helpen.

Of je nu een coach, therapeut, yogaleraar, student, of gewoon iemand bent die op zoek is naar meer betekenis en doel in je leven, het “Free Your Soul” kaartendeck kan je helpen om jezelf te ontdekken en je Ziel te bevrijden.

In de handleiding vindt je ook terug hoe je de kracht van het kaartendeck kunt vergroten in je eigen dagelijks leven en eventueel in je praktijk.

Pre-order hier alvast jouw kaartendeck voor €55.