fbpx

Free your soul

Ontdek je ware zelf en bevrijd je Ziel.

Soul

Universe

KAARTENDECK

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in je eigen leven? Dat je niet echt weet wie je bent of wat je wilt? Het is tijd om je ziel te bevrijden en jezelf te bevrijden van emotionele blokkades en beperkende overtuigingen. En daarvoor is er het “Free Your Soul” kaartendeck – het perfecte hulpmiddel om je te helpen op weg naar persoonlijke groei en transformatie. 

Mijn naam is Ilka Verstraeten en ik heb het kaartendeck: “Free Your Soul” gecreëerd. Als Spirituele Mentor en creatieveling heb ik mijn passies gecombineerd om een inspirerend hulpmiddel te creëren om je te bevrijden van alle beperkingen en negativiteit die je Ziel gevangen houden.

Ik nodig je uit om je te richten op je innerlijke zelf en om vrijheid en vreugde te vinden in je ware zelf. Door je te concentreren op wat er in je Ziel leeft, kun je loslaten wat je tegenhoudt en kun je jezelf toestaan om te groeien en te bloeien.

Stel jezelf open voor nieuwe mogelijkheden en om volledig te vertrouwen op je intuïtie en leer je eigen energie te begrijpen.

Wanneer je je Ziel bevrijdt, zul je de kracht en het potentieel vinden om alles te bereiken wat je wilt in het leven. 

Soul

Universe

Als maker van dit kaartendeck heb ik mijn eigen reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei omgezet in dit unieke product. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om hun eigen leven te creëren en ik hoop dat dit kaartendeck je zal helpen om je eigen innerlijke wijsheid te ontdekken en te gebruiken.

Elke kaart in het “Free Your Soul” kaartendeck is uniek ontworpen om je te inspireren, uit te dagen en te motiveren. Het kaartendeck is een reis door verschillende thema’s die je zullen helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en om blokkades te doorbreken die je tegenhouden om je volledige potentieel te bereiken.

Ook is deze volledige kaartendeck gechanneld op mijn unieke energie, waaronder ook de prachtige tekeningen. Deze zijn op maat gemaakt & ontworpen door creatieve Ziel Ans Vanlimbergen.

Ik ben er trots op dat ik dit kaartendeck met jou kan delen en ik kijk er naar uit om samen met jou op reis te gaan naar zelfontdekking, persoonlijke groei & jouw spirituele kanten. 

Het “Free Your Soul” kaartendeck is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en transformatie. Of je nu worstelt met emotionele blokkades en beperkende overtuigingen, op zoek bent naar meer bewustwording en zelfacceptatie, of gewoon wilt groeien en veranderen op een positieve manier, dit kaartendeck kan je daarbij helpen.

Of je nu een coach, therapeut, yogaleraar, student, of gewoon iemand bent die op zoek is naar meer betekenis en doel in je leven, het “Free Your Soul” kaartendeck kan je helpen om je ware zelf te ontdekken en je Ziel te bevrijden.

In de handleiding vindt je ook terug hoe je het kaartendeck gebruikt voor meditatie en coaching.

Schrijf je hieronder in voor als eerste de informatie te ontvangen om te pre-orderen. JAAAAA!