fbpx

Ilka Verstraeten

Ilka Verstraeten

THE MENTOR, THE MUSE, THE MEDIUM

DIVINE

Starlight

Abundance

Samen gaan we er voor zorgen dat jij gaat staan als Dé Trotse Vrouw die je bent. Vanuit je kwaliteiten je leven opbouwt, obstakels elimineert & laat je lichaam al die kwaliteiten uitstralen, waardoor je een coherente eenheid wordt.

Intuïtie doelgericht inzetten helpt je voor betere resultaten en prestaties, waardoor je een ultiem antistress ervaring creëert, balans & helderheid in de plaats krijgt.

Je weet precies welke richting je op mag gaan, wat de juiste keuzes zijn & waar je op mag focussen om ultiem resultaat te behalen.

Van strijd naar flow!

"Het is mijn kracht om jouw kwaliteiten en talenten met de buitenwereld te verbinden. Ik laat je dingen DOEN die jij écht wilt."

Energy

Ik begon mijn eerste bedrijf in Oktober 2020 “Stralen vanuit je Hart”, waarmee ik onmiddellijk tientallen personen inspireerde om hun leven te leiden hoe zij het willen, en niet hoe hun ego of andere het vertellen.

Hiermee maakte ze hun leven een feest! Doen ze de job die ze graag doen, een énorme boost voor hun zelfvertrouwen, zetten zichzelf op nummer 1 & zeggen ‘nee’ tegen andere, zodat ze JA zeggen tegen zichzelf.

In Maart 2021 voelde ik dat ik klaar was voor iets veel groter! Ik geloof dat elke vrouw hier op aarde haar droomleven kan realiseren en daarbij zichzelf & de wereld een plezier doet. Met de nodige steun en begeleiding.

"Ik gooide letterlijk alles om & nam het stuur van mijn leven in mijn eigen handen!"

Jouw kwaliteiten en talenten krachtig neerzetten gecombineerd met spiritualiteit.

Aanbod

Reviews

Reviews

Jouw Ziele-boodschap

Jouw Ziele-boodschap

Je kent je weg, nu mag je hem volgen.

Zieleboodschap zegt het eigenlijk al, het is een boodschap van jou ziel aan jou als mens gericht, het kan jou een aanwijzingen geven, handvatten. Of juist een bevestiging geven in de situatie waar je nu inzit.

Circle of Divine Light

Circle of Divine Light

Community voor Lichtwerkers, voor gevoelige mensen die vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen.

The New Generation Starlight

The New Generation Starlight

School of life for Lightworkers who want to build their lives towards freedom of their Soul.

Divine Guidance

Divine Guidance

Een vrouwelijke healing om je te helpen genezen van mannelijke verwachtingen  en je natuurlijke uitstraling, gaven en vrouwelijke waarde te herstellen.

Divine Mentorship

Divine Mentorship

1:1 Feminine Goddess Mentorship

Onze sessie heeft wel mijn ogen geopend van wat wil je qua bedrijf. Wie wil je zijn. Nou dit. Mezelf. Dat gevoel aan andere mensen kunnen geven dat het oké is dat je alle kanten opschiet en leert en opstaat, en je kunt, voelt en er weer uit komt. Oké zijn met jezelf. Zoals ik van jou leer.

  GE-WEL-DIG! De inzichten die je krijgt door de gesprekken zijn enorm. Jezelf ontwikkelen op je eigen tempo, precies wat ik nodig had! Zo enorm dankbaar voor de stappen die ik al heb mogen zetten.

   Jaaa! Ik zag ook dat je in die reel ‘Ik ben duur” had opgeschreven. En echt even heel eerlijk… Je brengt zo gigantisch veel waarde dat is echt onbetaalbaar. Nu al. Zonder dat mensen in traject zijn bij je dus laat staan dat ze je daarvoor betalen. Wat ze krijgen is priceless. Wilde ik toch nog even delen. Fijne avond!

    Wat een ontzettend bijzondere ervaring wat het om met Ilka samen te werken. Voor mij kwamen in no time dingen naar boven waar ik zelf totaal niet bewust van was. Een paar gesprekken met haar heeft al zoveel doen veranderen voor mijzelf. Je merkt dat ze met veel liefde en respect werkt, en voelt dingen bizar goed aan. Daarnaast is ze een heel fijn en prettig persoon, waar je je gemakkelijk aan open stelt. Ik raad haar iedereen aan!

     MeetIlka Verstraeten

     Doorheen de jaren naar volwassen vrouw kwam ik in bepaalde situaties terecht waardoor ik opzoek moest gaan naar veiligheid, het veilige stellen van mezelf.

     Twee maal in mijn leven heb ik één jaar in het buitenland gewoond, en heb ik mezelf leren kennen. Onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en dingen doen die ik spannend vond. Uit mijn veilige omgeving en op mezelf leren vertrouwen.

     En toch wist ik niet wat ik wou… Zoekend naar mezelf.

     Tot dat ik op een punt kwam dat ik mezelf volledig kwijt was.

     Onbewust, en eigenlijk bewust was ik mezelf voorbij gelopen, mede door mijn wilskracht… Blijven gaan!

     Met als resultaat: overgewicht, onzekerheid, futloos en ja.. een emotionele depressie.

     DOWNLOAD THE FEMININE HEALING JOURNAL

     Door je hier aan te melden, ontvang je een gratis digitaal journal voor vrouwelijke genezing, onmiddellijk in je inbox bij aanmelding. Dit omvat 5 mini-leringen over de vrouwelijke essentie + ondersteunende journal aanwijzingen om door mannen geleide conditionering te verschuiven, je vrouwelijke energie te activeren en te verzachten in je ware waarde als vrouw.

     Instagram

     Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

     Fout: geen feed gevonden met ID 1.

     Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.