Transformeer van binnenuit & BREAK FREE. Heb het lef om je innerlijke weten te volgen.
Activatie

Je bestemming zit al in je

De aanwezigheid in jezelf.

In je proces, in de details van je leven, verken en ontdek je jezelf zowel aan de ‘trage’ kant van het frequentiespectrum (lichaam en emoties), als aan de kant van de snelle vibraties (god, bron, licht).
 
De integratie van beide brengt je tot je authentieke expressie.

What We Do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Masterclasses
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Branding

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Community

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Transformeer van binnenuit & BREAK FREE.
Heb het lef om je innerlijke weten te volgen.

Voor ambitieuze vrouwelijke pioneers met een missie.

Maar... Wat is een activatie nu juist?

Helend, intens en een krachtige stimulans voor je persoonlijke groei en BewustZijn.
 
 
Tijdens een Activatie wordt je Energiesysteem volledig energetisch geactiveerd. De activatie kan een zeer indrukwekkende en levensveranderende gebeurtenis zijn. Vaak is dit het begin van een periode van veranderingen in jouw “hele wezen en Zijn”.
 
Tijdens de activatie kan je de lijnen en punten voelen die geactiveerd worden en kan je de Universele Energie door je hele lichaam gaan. Deze energie gaat veel verder dan het fysieke lichaam alleen, het raakt als het ware ook het diepste van je ziel
 
De energie gaat zover als jij dat toelaat en zal nooit jouw grenzen overschrijden. Hoe meer je het “kan laten gebeuren” des te beter en mooier zal de activatie kunnen verlopen.

Veel mensen ervaren de activatie als een diepe ontspannen “trance toestand” waarbij het diepste van je ziel wordt “aangeraakt” door de energie.

In die diepe rust toestand van je ziel kan bewustwording en healing ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Je kunt een activatie het best toelaten zonder specifieke ideeën of verwachtingen van het resultaat. Hoe je het precies zult ervaren is van tevoren niet te zeggen, de ervaringen zijn bij iedereen verschillend.
Datum:

Elke dinsdag om 19u30

Elke dinsdag om 19u30

Wat levert het je op?

  • Een boost voor je zelfvertrouwen en intuïtie, zodat je gaat staan voor wie je bent & meegaat met de flow van je leven.
  • Bewust worden van diepe blokkades, zodat je eigen bewustzijn steeds groter wordt & je dichter bij je authentieke zelf komt.
  • Loslaten van overtuigingen die je niet meer dienen, zodat je je eigen waarheid gaat aannemen.
  • Je krijgt nieuwe inzichten, waardoor je sneller creëert wat je wil.
  • Jezelf accepteren voor wie je bent, waardoor je dichter bij jezelf komt.
  • Niet afhankelijk zijn van de mening van andere, waardoor je in je eigen kracht gaat staan en je podium gaat pakken!

Tijdens deze activatie activeer je het bewustzijn dat nu in jouw leven nodig is om te groeien.

Hi, mijn naam is Ilka Verstraeten.

Liefdevol, creatief met een énorme wilskracht, avontuurlijk en vrolijk! Een goalgetter die weet wat ze wil!

 

High Value Spirituele coach, lichtwerker en healer.

Vanaf kleine meid wist ik dat er meer in mij zat, waardoor ik het verlangen heb gevolgd en naar mijn gevoel heb geluisterd.

Ik ben verschillende tientallen trainingen gaan volgen op vlak van persoonlijke ontwikkeling, business, healing en bewustzijn. Zo investeerde ik inmiddels tienduizenden euro’s in mezelf en liep mij begeleiden door succesvolle mentors en spirituele leraren.

Iedere levensles die ik kreeg, bracht mij dichter bij mijn kracht totdat ik besefte dat ikzelf de keuze had om mij uit deze vicieuze cirkel van lijden te stoppen. Ik ontdekte de sleutel tot meesterschap te krijgen over mijn leven en ik voelde dat ik dit massaal wilde doorgeven aan andere.

Ik begon mijn eerste bedrijf in Oktober 2020 “Stralen vanuit je Hart”, waarmee ik onmiddellijk tientallen personen inspireerde om hun leven te leiden hoe zij het willen, en niet hoe hun ego of andere het vertellen.

Hiermee maakte ze hun leven een feest! Doen ze de job die ze graag doen, een énorme boost voor hun zelfvertrouwen, zetten zichzelf op nummer 1 & zeggen ‘nee’ tegen andere, zodat ze JA zeggen tegen zichzelf.

In Maart 2021 voelde ik dat ik klaar was voor iets veel groter! Ik geloof dat elke vrouw hier op aarde haar droomleven kan realiseren en daarbij zichzelf & de wereld een plezier doet. Met de nodige steun en begeleiding.

Ik help ambitieuze vrouwen hun leven van binnenuit te transformeren, zodat ze doorbreken en hun doel op aarde neerzetten.

Intuïtie doelgericht inzetten helpt ondernemers voor betere resultaten en prestaties, waardoor je een ultieme antistress ervaring creëert, en je joy en creativiteit in de plaats krijgt.

Doelen, strategieën, mindset en spiritualiteit zijn onlosmakelijk verbonden  met elkaar.

 
Doelen, strategieën, mindset & spiritualiteit zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar.