fbpx

magische activatie

Ontdek de oneindige kracht van jouw Ziel

Mentorship

Healing

“Je bent magisch. Hoe erg jij jezelf bent is zo’n mega voorbeeld voor andere. Zodra je met jou in contact komt is er rust, ruimte, liefde, vrijheid om te zakken en jezelf te zijn. Vrijheid en veiligheid om zo diep te gaan en de weg naar jezelf te lopen. En dat is alleen al door je aanwezigheid.”

“Zo intens mooi Ilka, ik ben zo onwijs dankbaar dat ik jou kracht nu achter mij heb staan. Ik voel zoveel kracht én ik heb er zoveel zin in om te ontdekken waar deze reis mij naar toe brengt!

“Dankjewel om zoveel uit mij te halen, om me een andere kijk op dingen te geven, om me dingen te laten accepteren. Ik ben jou zo dankbaar voor het begeleiden in het proces. Ik heb eindelijk mezelf terug gevonden, wat heb ik haar gemist.”

“Je houdt een spiegel voor wanneer nodig, dit is soms confronterend en lastig, maar net wat ik nodig heb om weer vanuit mijn hart te leven. Je bent zo’n voorbeeld. Dankjewel om op mijn pad te komen lieve Ilka.”

 

In de hectiek van het moderne leven, waarin je voortdurend in de weer bent met werk, sociale verplichtingen, kinderen, huishouden en talloze andere verantwoordelijkheden, kan het een uitdaging zijn om momenten van rust te vinden.

Het voelt alsof de wereld om je heen in een constante stroom van drukte en stress verkeert, waarbij je amper de tijd krijgt om even stil te staan en op adem te komen.

Het gebrek aan tijd voor jezelf kan leiden tot uitputting, burn-out en zelfs fysieke klachten, terwijl je eigenlijk gewoon behoefte hebt aan innerlijke rust en balans.

Mentorship

Healing

Ontdek de magie in het alledaagse en vind kracht, wijsheid en inspiratie in deze activatie!

 

Mentorship

Healing

Mommy Magic Meditatie: Innerlijke Rust biedt een unieke oplossing voor jou als je behoefte hebt aan meer kalmte, balans en harmonie in je dagelijks leven. Het is een meditatie dat speciaal is ontworpen voor jou, die constant aan het jongleren is tussen werk, gezin en andere verantwoordelijkheden.

Het idee is om een oase van rust te creëren in het midden van de chaos, zodat je jezelf weer kunt opladen en in harmonie kunt komen met je innerlijke zelf.

Innerlijke rust is essentieel voor je fysieke, emotionele en mentale welzijn. Zonder voldoende momenten van ontspanning en zelfreflectie kan stress zich ophopen, wat leidt tot een gevoel van overweldiging. Dit kan op zijn beurt je relaties, je productiviteit en zelfs je gezondheid beïnvloeden. 

Daarom is het zo belangrijk om tijd te nemen voor jezelf, weg van alle drukte, om weer in balans te komen.

 

Als je geen tijd maakt voor innerlijke rust en ontspanning, kan het gevoel van overweldiging snel groeien. Dit kan leiden tot een vicieuze cirkel van stress, uitputting en een gevoel van ontevredenheid met je leven. Allemaal die “EN dit nog EN dit nog EN EN EN…” maakt het risico op burn-out nog groter. 

Daarom is innerlijke rust geen luxe, maar een noodzaak.

Wanneer stress zich opstapelt, kan dit fysieke en emotionele gevolgen hebben. Langdurige stress kan leiden tot slaapproblemen, spijsverteringsstoornissen, hart- en vaatziekten, en een verzwakt immuunsysteem.

Daarnaast kan het je emoties beïnvloeden, waardoor je prikkelbaar wordt en moeite hebt om geduldig te blijven met je kinderen en partner, op je werk, in vriendschappen.

Innerlijke rust is dus niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor iedereen om je heen.

Mentorship

Healing

“JE HART HUNKERT, EN JE BENT HIER OM AAN DE OPROEP TE VOLDOEN – DE OPROEP naar de verbinding met jezelf.”

Mentorship

Healing

Wat brengt je dit op?

Wil je meer rust en ontspanning in je leven? Deze meditatie is de sleutel om spanning en stress los te laten, zodat je eindelijk weer diep kunt ontspannen. Het helpt je om te herstellen van de constante drukte, zowel mentaal als fysiek.

Met deze meditatie krijg je de kans om je innerlijke wereld te verkennen. 

Door stil te staan bij je eigen gedachten en gevoelens, krijg je meer inzicht in jezelf. Dit bewustzijn helpt je om betere keuzes te maken en een leven te leiden dat meer in harmonie is met wie je echt bent.

Door deze meditatie regelmatig te herhalen leer je om beter met emoties om te gaan, waardoor je meer balans en stabiliteit ervaart. In plaats van je te laten overweldigen door stress en tegenslagen, kun je rustig en kalm blijven, zelfs in uitdagende situaties.

Deze meditatie helpt je om je aandacht te richten op het hier en nu. Dit verbetert je focus en concentratie, wat betekent dat je productiever wordt en efficiënter kunt werken. Bovendien kan deze meditatie je slaapkwaliteit verbeteren, waardoor je elke dag met meer energie en frisheid begint.

Meer innerlijke rust betekent dat je ook beter kunt omgaan met relaties. Je wordt empathischer en meer aanwezig, wat leidt tot diepere verbindingen met de mensen om je heen. Communicatie wordt gemakkelijker, en je voelt je meer verbonden met anderen.

Kortom, deze meditatie kan je leven transformeren. Het brengt je meer balans, focus en harmonie. Als je een gelukkigere en gezondere versie van jezelf wilt worden, dan is deze meditatie over innerlijke rust het ideale startpunt.

Mentorship

Healing

“Dit is je teken.”

OMDAT JE innerlijke rust NIET VOOR ONDERHANDELINGEN IS

Healing

Dit is voor jou als je...

Dit is voor jou als je behoefte hebt aan meer rust en ontspanning in je leven. Je merkt misschien dat de drukte van alledag je energie wegneemt, waardoor je je moe en gestrest voelt. Als je op zoek bent naar een manier om die spanning te verminderen en een diep gevoel van ontspanning te vinden, dan is dit programma voor jou.

Het is voor jou als je soms overweldigd wordt door emoties en het moeilijk vindt om in balans te blijven. Als je verlangt naar meer stabiliteit en een betere manier om met stress en tegenslagen om te gaan, zul je veel baat hebben bij meditatie over innerlijke rust.

Misschien wil je je concentratie en focus verbeteren. Als je merkt dat je moeite hebt om je op het huidige moment te richten, of als je snel afgeleid bent, dan kan deze meditatie je helpen om je aandacht te trainen en efficiënter te werken.

Ook als je moeite hebt met slapen en ‘s ochtends vaak uitgeput wakker wordt, kan deze meditatie je helpen. Het ontspant je geest en lichaam, waardoor je slaapkwaliteit verbetert en je meer energie krijgt voor de dag.

Dit is voor jou als je op zoek bent naar meer verbinding met anderen. Als je merkt dat je relaties oppervlakkig zijn of dat je vaak in conflicten belandt, dan kan meditatie je helpen om empathischer te worden en dieper contact te maken met de mensen om je heen.

Kortom, als je meer balans, focus, harmonie, en verbinding wilt ervaren in je leven, dan is deze meditatie over innerlijke rust precies wat je nodig hebt. Het is een uitnodiging om jezelf te bevrijden van stress en spanning, zodat je met meer vreugde en energie door het leven kunt gaan.

Mentorship

Healing

Dit is niet voor jou als je...

Dit is niet voor jou als je altijd al een stabiele, evenwichtige en stressvrije levensstijl hebt gehad en daar tevreden mee bent. Als je geen behoefte hebt aan verandering of nieuwe manieren om innerlijke rust te vinden, is dit programma misschien niet voor jou.

Het is ook niet voor jou als je niet bereid bent om tijd en moeite te investeren in het leren van nieuwe technieken. Meditatie vereist oefening en geduld, dus als je verwacht directe resultaten zonder toewijding, dan is deze aanpak misschien niet geschikt voor jou.

Als je niet openstaat voor introspectie of het onderzoeken van je eigen gedachten en gevoelens, zul je het moeilijk vinden om het volledige voordeel van meditatie te ervaren. Als je liever op de buitenwereld gericht blijft zonder je innerlijke zelf te verkennen, kan deze meditatie over innerlijke rust niet aansluiten bij je behoeften.

Verder is dit niet voor jou als je denkt dat meditatie zweverig of onpraktisch is. Als je vasthoudt aan het idee dat meditatie alleen voor “spirituele” mensen is en niet effectief kan zijn voor het moderne leven, dan is dit programma waarschijnlijk niet jouw ding.

Kortom, als je geen behoefte hebt aan meer rust, stabiliteit, of verbinding met jezelf en anderen, of als je niet bereid bent om tijd en energie te investeren in meditatie, dan is deze meditatie over innerlijke rust waarschijnlijk niet wat je zoekt.

Mentorship

Healing

Voor een investering van slechts €49,99 kun je investeren in de meest waardevolle bron die je hebt: jezelf. Dit bedrag geeft je toegang tot de meditatie van ongeveer 41 minuten die je kan helpen een diepere verbinding met jezelf te vinden en meer rust in je leven te brengen.

Deze meditatie over innerlijke rust is meer dan alleen een meditatie; het is een stap naar een betere kwaliteit van leven. Met slechts één keuze krijg je toegang tot een wereld van mogelijkheden, waarmee je een kalmere en meer vervullende levensstijl kunt ontwikkelen. Een investering in jezelf is altijd de moeite waard.

Na je betaling ontvang je een mail waarin je de audio kan terug vinden en onmiddellijk toegang hebt tot je meditatie. Ik raad zeker aan deze vaker te doen om het steeds meer te integreren en er elke keer uit te halen wat je op dat moment nodig hebt.

Het is niet iets éénmalig, maar voor levenslang.

Healing