fbpx

🕊️🌹Verbind jouw Body, Mind en Soul tijdens je Zwangerschap en Moederschap.

3 maanden onderdompelen in de energie van jou en jouw kindje.

Soul

Universe

Ben je op zoek naar een diepgaande connectie met jezelf, je baby en de magie van zwangerschap? Wil je het proces naar de bevalling vergemakkelijken en leren omarmen? De relatie met je kindje tijdens en na de geboorte op een dieper niveau integreren?

Dit traject is bedoeld voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar diepgaande ondersteuning en begeleiding bij het verbinden van hun lichaam, geest en Ziel tijdens hun zwangerschap, na de bevalling toe & evenals met je kindje na de geboorte op een dieper niveau. Het is ideaal voor Vrouwen die een diepere betekenis willen geven aan hun zwangerschapsreis & de relatie met hun kindje, hun innerlijke kracht willen versterken en bewust willen groeien als moeder.

Voor zowel aanstaande mama’s,, als Vrouwen die al jonge kindjes hebben en die de reis van zwangerschap willen omarmen, de connectie met de baby willen versterken, het proces naar de bevalling willen vergemakkelijken, als evenals je kindje leren begrijpen en kennen na de geboorte op een dieper niveau, als een kans voor innerlijke groei, balans en zelfliefde.

Belangrijk en fijn om te weten is dit traject ook heel waardevol is voor Vrouwen, Mama’s, die al een niet zo makkelijke zwangerschap hebben ervaren, niet makkelijk zwanger werden, geen gemakkelijke bevallingservaring hadden en niet begeleid geweest zijn hoe ze hadden gehoopt.

Dit is geen gewoon zwangerschapsprogramma. Het is een bijzondere reis waarin je leert om bewust en diep verbonden te zijn met jezelf, je baby en de hele ervaring rondom jou als Vrouw, Mama worden en zijn, als de relatie met je kindje.

Het 3 maanden durende traject is ontworpen om je te begeleiden bij het harmoniseren van je lichaam, geest en Ziel, zodat je elke fase kunt omarmen met gratie en kracht.

Al zit je in de eerste, tweede of derde fase of zelfs al naar de bevalling toe, of ben je net bevallen.. Je leest dit op het juiste moment dat voor jou het beste is, daar mag je op vertrouwen! Of heb je al een niet zo makkelijke zwangerschap ervaren, niet makkelijk zwanger geworden, geen gemakkelijke bevallingservaring gehad en ben je niet begeleid geweest hoe je zou hadden gehoopt.

Het is diepgaand begeleidingsprogramma dat zich richt op het creëren van een harmonieuze en bewuste zwangerschapservaring door de integratie van Lichaam, Geest en Ziel.

Het programma omvat een periode van 3 maanden en kan zowel in groep als persoonlijk, afhankelijk van de behoeften van de zwangere vrouw.

Soul

Universe

Wat kun je verwachten?

 • 🌼 Lichaam: Ontdek zachte beweging en energieën die speciaal zijn afgestemd op zwangere vrouwen. Leer te luisteren naar de behoeften van je lichaam en creëer fysieke balans.
 • 🌸 Geest: Verken mindfulness en meditatie om angst en stress te verminderen en een diepe connectie met je baby te integreren. Creëer een rustige geest voor de bevalling.
 • 🌺 Soul: Ontdek de spirituele dimensie van zwangerschap. Leer hoe je in contact kunt komen met de Ziel van je baby en een krachtige band kunt smeden die verder gaat dan de fysieke wereld.

 

Dit traject is voor jou als je verlangt naar:

 • Een diepgaande connectie met je kindje zowel tijdens je zwangerschap als na de geboorte.
 • Innerlijke rust en zelfvertrouwen tijdens de bevalling verlangt.
 • Een gezonde en bewuste zwangerschap.
 • Je kind wil leren begrijpen, leren kennen op een dieper niveau.
 • Het loslaten van angsten en zorgen.
 • Het ontwikkelen van zelfliefde en zelfzorg en verdieping van de relatie met zowel jezelf als je kindje.

❤️Mijn belofte naar jou.

Ik ben toegewijd aan het creëren van een ondersteunende en liefdevolle community van aanstaande mama’s of Vrouwen die al mama’s zijn. Ik begeleid, ondersteun en inspireer je tijdens deze prachtige reis van het moederschap.

Je verdient het om deze tijd van je leven ten volle te ervaren. Investeer in jezelf en creëer een zwangerschap die niet alleen gezond is, maar ook spiritueel en emotioneel vervullend. 

🕊️🌹Verbind jouw Body, Mind en Soul tijdens je Zwangerschap en Moederschap.

Ik kies bewust voor een kleine groep, zo kan ik elk van jullie de aandacht geven die je verdient. Er is plaats voor 4 personen in groep en 2 voor 1:1. Schrijf je in voor jouw 3 maanden durende traject en ontdek de kracht van het verbinden van je Body, Mind en Soul tijdens je zwangerschap en Moederschap.

Jouw bijzondere reis begint hier.

🩷We doen dit samen.

START 30 oktober 2023

Groepstraject

2499
 • Duur van het traject is 3 maanden
 • 2 live groepsbijeenkomsten van 2,5 tot 3 uur
 • 2 online groepsmentorsessies van 90 minuten
 • Telegram ondersteuning in groep
 • App met al de meditaties/activaties + bewegingen

En ontvang graag mijn cadeau van de Zieleboodschap twv €77.

Persoonlijk 1:1 Maatwerk

3499
 • Duur van het traject is 3 maanden
 • 2 live groepsbijeenkomsten van 2,5 tot 3 uur
 • 2 online groepsmentorsessies van 90 minuten
 • + 2 extra online 1:1 mentorsessies van 60 minuten
 • Telegram ondersteuning zowel in groep als 1:1
 • App met al de meditaties/activaties + bewegingen
 • Zoals je wel weet werk ik vooral intuïtief & volg ik mijn hart, en leef ik vooral in het moment, waardoor er vaak nieuwe dingen ontstaan. Hierin wordt je ook in ondergedompeld. Ik weet nooit exact op voorhand hoe & wat en neem je dus mee in de flow van het leven.
Populair

En ontvang graag mijn cadeau van de Zieleboodschap twv €77 en mijn online training “De basis fundamenten leven vanuit flow” twv €222.