fbpx

🕊️🌹Verbind jouw Body, Mind en Soul tijdens je Zwangerschap en Moederschap.​

Het vieren van jouw reis als Mama. Een diepgaande reis van Zelfliefde.

Soul

Universe

Online Training

Ben je zwanger of een jonge mama en verlang je naar een diepere verbinding met jezelf, je baby en het wonder van deze levensfase? Wil je het proces naar de bevalling vergemakkelijken en omarmen? En ben je klaar om je relatie met je kindje op een dieper niveau te integreren?

Heb je behoefte aan ondersteuning en begeleiding om de balans tussen je lichaam, geest en ziel te herstellen?

Mijn online training is speciaal ontworpen voor aanstaande moeders en jonge mama’s die hun zwangerschap willen omarmen, de balans tussen je lichaam, geest en Ziel willen herstellen, hun innerlijke kracht willen versterken, en bewust willen groeien als mama. 

Wat voegt deze online training toe aan jouw leven?​

Als je tijd, aandacht en energie aan jezelf geeft, kun je deze veranderingen ervaren:

Diepere zelfverbinding: Je leert hoe je een diepere verbinding maakt met jezelf, je eigen lichaam en je innerlijke wereld. Je bent in staat om bewuster te leven en te handelen.

Emotionele balans: De training helpt je bij het omgaan met de emotionele ups en downs die vaak gepaard gaan met zwangerschap en moederschap. Je leert hoe je een emotionele balans creëert en behoudt.

Sterkere band met de Baby: Door je bewust te verbinden met jouw lichaam en geest, ben je in staat om een sterkere band met je baby te ontwikkelen, zelfs tijdens de zwangerschap. Dit komt de baby ten goede komen in termen van ontwikkeling en welzijn.

Voorbereiding op de bevalling: De training wordt je voorzien van tools om jezelf voor te bereiden op de bevalling. Je leert hoe je de kracht van jouw eigen geest en lichaam benut tijdens deze intense bijzondere ervaring.

Bewuste ouderschap: Na de geboorte leer je hoe je bewust ouderschap uitoefent, met het toepassen van de lessen die je hebt opgedaan tijdens de training. Dit helpt je tot een diepere band met jouw kind en een positieve opvoedingservaring.

Innerlijke groei en zelfliefde: Door de training heb je de mogelijkheid om innerlijke groei te ervaren en meer zelfliefde te integreren. Dit creëert een sterker gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Het uiteindelijke resultaat is dat je beter voorbereid, gebalanceerd en verbonden bent tijdens jouw zwangerschap en moederschap. Je hebt de kracht van jouw eigen geest en lichaam ten volle benut en bouwt een diepere band met je kinderen op. Deze training biedt je de tools en inzichten die je nodig hebt om deze bijzondere levensfasen volledig te omarmen en te waarderen. 

Soul

Zwangerschap en moederschap zijn ongelooflijke reizen, maar ze komen ook met uitdagingen en transformaties. In deze training leer je hoe je deze fasen van het leven kunt omarmen en versterken met een holistische en spirituele benadering.

🤰 Voor Aanstaande Mama’s: Leer hoe je je dieper kunt verbinden met je lichaam en baby tijdens de zwangerschap, en bereid je mentaal, emotioneel en spiritueel voor op de bevalling. Je hebt behoefte aan diepgaande ondersteuning en begeleiding bij het verbinden met jouw lichaam, geest en Ziel tijdens je zwangerschap en de reis van Moederschap.

👶 Voor Jonge Mama’s: Ontdek hoe je de connectie met je kindje na de geboorte op een dieper niveau kunt verdiepen, en zie deze levensfase als een kans voor persoonlijke groei, balans en zelfliefde.

Vrouwen die al jonge kinderen hebben om hun kind beter te begrijpen en de connectie met hun kind willen versterken, waardoor de communicatie met elkaar moeitelozer verloopt.

💪 Voor Alle Mama’s: Het is waardevol voor alle mama’s, ook Vrouwen die niet altijd een makkelijke zwangerschap of bevalling hebben ervaren, omdat ik je begeleiden bij het verwerken van de uitdagingen en het vinden van innerlijke rust.

Vrouwen die de reis naar de bevalling willen begrijpen, zich voorbereiden en hun innerlijke kracht willen versterken.

Kortom, Vrouwen die bewust willen groeien als mama en een diepere betekenis wil geven aan hun zwangerschapsreis en de relatie met hun kind.

Universe

Dit is wat je krijgt...

Let op: Dit is een online training die je op je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt direct toegang tot alle modules en materialen.

Schrijf je vandaag in voor deze online training en maak je klaar voor een reis vol inzichten, empowerment en spirituele groei. De lessen zijn toegankelijk wanneer jij dat wilt, en je kunt ze in je eigen tempo volgen.

Het moederschap is een transformerende reis, en deze training zal je helpen om deze reis met vertrouwen en liefde te omarmen. De investering in jezelf en in de toekomst van je kind is onschatbaar. De training biedt je begeleiding, meditaties en oefeningen om je reis te versterken en te verdiepen.

Wacht niet langer om de magie van zwangerschap en moederschap te ontdekken. Klik op de inschrijfknop hieronder en begin je reis naar een diepere verbinding met jezelf, je baby en het avontuur van het moederschap.

Online Training

🕊️🌹Verbind jouw Body, Mind en Soul tijdens je Zwangerschap en Moederschap.​
99 ex btw.
  • 8 modules. Bij iedere module die je met verdiepende vragen uitnodigen voorbij het gebruikelijke te kijken/voelen, je ervaring te verstevigen en ruimte bieden voor zelfreflectie
  • 8 wekelijkse werkboeken ter versteviging van je proces.
  • Bevrijdend lichaamswerk. Oefeningen die de verbinding met je lichaam en je vrouwelijke essentie versterken. Praktisch en gemakkelijk, zodat je op ieder moment van de dag bewust kunt worden van wat jij nu daadwerkelijk verlangt, wil of nodig hebt.
  • BONUS: Toegang zolang de training online staat.