fbpx

Ilka Verstraeten

Ilka Verstraeten

THE MENTOR, THE MUSE, THE MEDIUM

DIVINE
Starlight
Abundance

Als je een vrouw bent die hier je weg heeft gevonden, heb je je waarschijnlijk gerealiseerd dat er veel in onze bedrijfscultuur is dat het vrouwelijke niet ondersteunt of voedt. Wat betekent dat je als vrouw met een vrouwelijke kern vaak op gespannen voet kunt staan ​​met de manier waarop zaken traditioneel worden ‘gedaan’ in het bedrijfsleven.

Aan het begin van mijn eigen zakelijke reis met mijn onderneming, merkte ik hoe vaak ik mezelf subtiel uitschold omdat ik niet in staat was om te passen in veel van de manieren waarop traditionele zaken leken te worden geleid. Ik dacht dat ik mezelf moest verwringen in iets dat niet goed aanvoelde, of natuurlijk was voor mijn inherente ontwerp, om te slagen in zaken.

"Het is mijn kracht om jouw kwaliteiten en talenten met de buitenwereld te verbinden. Ik laat je dingen DOEN die jij écht wilt."

Energy

Ik begon mijn natuurlijke gaven en vrouwelijke waarde te ondermijnen.

Ik saboteerde onbewust mijn succes en stelde het ondernemen van actie uit, omdat ik bang was vastgebonden te raken aan een systeem dat mijn ware aard, ritmes en vrouwelijk hart niet kon omvatten.

Sindsdien heb ik ontdekt dat er veel vrouwen zijn die een soortgelijk traject als ik hebben doorgemaakt (of momenteel doormaken). Vrouwen die de wens hebben om een bedrijf te runnen, maar dit onbewust niet willen doen als dit betekent dat ze de aard en essentie van wie ze werkelijk zijn in gevaar brengen. Vrouwen die zich uitgeput en uitgeput voelen door de ondernemersmatrix die hen vertelt zichzelf te pushen, te dwingen en te vermannelijken om ‘vooruit te komen’.

Ik zie de motor van zakendoen als een grote kans om de vrouwelijke waarde en het vertrouwen tastbaar te herstellen in een wereld die vrouwen gemakkelijk kan afleiden van de natuurlijkheid en gaven van hun vrouwelijkheid en hart. 

"Ik gooide letterlijk alles om & nam het stuur van mijn leven in mijn eigen handen!"

Jouw kwaliteiten en talenten krachtig neerzetten gecombineerd met spiritualiteit.

Aanbod

Reviews

Reviews

Jouw Ziele-boodschap

Jouw Ziele-boodschap

Je kent je weg, nu mag je hem volgen.

Zieleboodschap zegt het eigenlijk al, het is een boodschap van jou ziel aan jou als mens gericht, het kan jou een aanwijzingen geven, handvatten. Of juist een bevestiging geven in de situatie waar je nu inzit.

Embrace your Feminine

Embrace your Feminine

Kom thuis in je lichaam, voel wat er te voelen valt, verbind je met jouw innerlijke wijsheid en ontdek hoe jij zacht, open en sensueel kunt zijn.

Divine Guidance

Divine Guidance

Een vrouwelijke 1:1 VIP dag om je te helpen genezen van mannelijke verwachtingen en je natuurlijke uitstraling, gaven en vrouwelijke waarde te herstellen.

Feminine Business Mentoring

Feminine Business Mentoring

Dé 1:1 mentoring voor Vrouwen die succes willen herdefiniëren als een vrouwelijke Ziel en toegang willen krijgen tot een zachtere vorm van zaken doen en creëren.

Onze sessie heeft wel mijn ogen geopend van wat wil je qua bedrijf. Wie wil je zijn. Nou dit. Mezelf. Dat gevoel aan andere mensen kunnen geven dat het oké is dat je alle kanten opschiet en leert en opstaat, en je kunt, voelt en er weer uit komt. Oké zijn met jezelf. Zoals ik van jou leer.

  GE-WEL-DIG! De inzichten die je krijgt door de gesprekken zijn enorm. Jezelf ontwikkelen op je eigen tempo, precies wat ik nodig had! Zo enorm dankbaar voor de stappen die ik al heb mogen zetten.

   Jaaa! Ik zag ook dat je in die reel ‘Ik ben duur” had opgeschreven. En echt even heel eerlijk… Je brengt zo gigantisch veel waarde dat is echt onbetaalbaar. Nu al. Zonder dat mensen in traject zijn bij je dus laat staan dat ze je daarvoor betalen. Wat ze krijgen is priceless. Wilde ik toch nog even delen. Fijne avond!

    Wat een ontzettend bijzondere ervaring wat het om met Ilka samen te werken. Voor mij kwamen in no time dingen naar boven waar ik zelf totaal niet bewust van was. Een paar gesprekken met haar heeft al zoveel doen veranderen voor mijzelf. Je merkt dat ze met veel liefde en respect werkt, en voelt dingen bizar goed aan. Daarnaast is ze een heel fijn en prettig persoon, waar je je gemakkelijk aan open stelt. Ik raad haar iedereen aan!

     MeetIlka Verstraeten

     Doorheen de jaren naar volwassen vrouw kwam ik in bepaalde situaties terecht waardoor ik opzoek moest gaan naar veiligheid, het veilige stellen van mezelf.

     Twee maal in mijn leven heb ik één jaar in het buitenland gewoond, en heb ik mezelf leren kennen. Onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en dingen doen die ik spannend vond. Uit mijn veilige omgeving en op mezelf leren vertrouwen.

     En toch wist ik niet wat ik wou… Zoekend naar mezelf.

     Tot dat ik op een punt kwam dat ik mezelf volledig kwijt was.

     Onbewust, en eigenlijk bewust was ik mezelf voorbij gelopen, mede door mijn wilskracht… Blijven gaan!

     Met als resultaat: overgewicht, onzekerheid, futloos en ja.. een emotionele depressie.

     DOWNLOAD THE FEMININE HEALING JOURNAL

     Door je hier aan te melden, ontvang je een super waardevolle digitaal journal voor vrouwelijke genezing, onmiddellijk in je inbox bij aanmelding. Dit omvat 5 belangrijke basis onderwerpen over de vrouwelijke essentie + ondersteunende journal aanwijzingen om door mannen geleide conditionering te verschuiven, je vrouwelijke energie te activeren en te verzachten in je ware waarde als vrouw.

     Instagram

     Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

     Fout: geen feed gevonden met ID 2.

     Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.