fbpx

Embrace your feminine

Kom thuis in je lichaam, voel wat er te voelen valt, verbind je met jouw innerlijke wijsheid en ontdek hoe jij zacht, open en sensueel kunt zijn.

Soul

Universe

Online Training

Een 8-weeks online programma waarin je thuis komt in je eigen lichaam. Je voelt wat er te voelen valt, ervaart jouw innerlijke wijsheid en ontdekt hoe jij zacht, open en sensueel kunt zijn. Ook als je een moeilijker gesprek of een hoofd vol to-do-lijstjes hebt. Ook als jouw leven vol zit met digitale gesprekken, thuiswerkdagen of jonge kinderen.

Land in je lichaam, ontwaak je sensualiteit, hervind je kracht en heel je hart.

Hi, mijn naam is Ilka en ik neem je graag mee in het ontdekken van de kunst van jouw eigen vrouw-zijn. Niet die van mij. Niet eentje uit de media. Maar puur en authentiek die van jou.

Gewoon in je eigen woonkamer. Met mij naast je op de bank.

Ja, het is absoluut mogelijk een diepe verbinding te ervaren met je lichaam, je gevoel en je innerlijke wijsheid én van daaruit te handelen. Ook nu.

Wat kan je verwachten?

Als je tijd, aandacht en energie aan jouw vrouwelijke energie geeft, kun je deze veranderingen ervaren:

♥ Je bent op een dagelijks niveau in contact met je innerlijke wijsheid en vertrouwt op haar bij beslissingen en keuzen.

♥ Je voelt je zachter, gegronder, opener en op een gezonde manier sensitiever (dus niet overprikkeld).

♥ Je kunt beter onder woorden brengen wat het is dat je voelt en durft te gaan staan voor je eigen verlangens en behoeften.

♥ Je ervaart innerlijke stevigheid en kan beter grenzen aangeven. Angstige gevoelens en bewijsdrang verminderen en je weet hoe je er mee om kan gaan als het de kop op steekt.

♥ Het contact met geliefden, vrienden en collega’s is meer ontspannen en liefdevol en wanneer dat even weg is, heb je mogelijkheden dat te herstellen.

Kortom, je durft te zijn wie je bent en voelt dat dat goed genoeg is.

Dit is wat je krijgt...

€444 of 6 termijnen van 149 ex btw.

Soul

Dit programma is perfect voor je als…

♥ Weet dat jij de enige bent die iets kan veranderen aan jouw staat van zijn.

♥ Thuis aan de slag wil, maar daar wel graag begeleiding bij wil

♥ Je op ieder moment keuzevrijheid hebt om te kiezen voor wat het best bij je past.

♥ Het lef hebt je soms oncomfortabel te voelen en daar doorheen kunt kijken naar wat er in het verschiet ligt.

♥ Thuis wil komen in je lichaam je daarin veilig en vertrouwd wil voelen

Universe

Wat voegt diT programma toe?

Als je al veel ervaring hebt met vrouwentrainingen, weet je dat de vrouwelijke energie tijd, ruimte en aandacht vraagt om naar de oppervlakte te komen. Als we er niets aan doen, neemt de mannelijke energie ongevraagd en onbewust de overhand. Het is dus zaak op een continue, dagelijkse én gemakkelijke manier Feminine Embodiment (het belichamen van de vrouwelijke energie) in je leven in te voegen. Vaak is dat gemakkelijker als je iemand of een groep vrouwen hebt waarmee je dat samen doet.

In iedere oefening die ik je aanreik, kun je een diepere laag in jezelf ontdekken. Hoe vaker je haar doet, hoe meer gelaagdheid je in jezelf ontdekt. Het is als het afpellen van een uil. Iedere keer kan je weer verbaasd zijn over wat er nu te voorschijn komt. Het gaat -wat mij betreft- dan ook niet over hoeveelheid aan ervaring, maar aan de mate van opening die je telkens weer opnieuw in jezelf kan vinden.

 

Ik belichaam de gave om de verborgen parels in Vrouwen bloot te leggen en ze richting een heel nieuwe bestemming te transformeren. De bestemming van hun hart én hun yoni.

Dat kan soms oncomfortabel zijn. Want in ieder transformatieproces sterven sommige facetten van onszelf af en krijgen andere nieuw leven. Het vergt zelfonderzoek. Ziels-eerlijk over en naar jezelf. Uitproberen. Oefenen. Optimaliseren. En dan voelen of dat nieuwe pad je meer brengt dan het oude.

Resultaat? Een groter scala aan gevoelens en verlangens. Meer vrijheid. Intiemer contact met mensen om je heen. Doen wat écht voedend is voor jou. En het lef om jezelf te laten zien en uit te komen voor dat wat er in jouw leeft.