fbpx

Feminine business mentoring

Voor vrouwen die succes willen herdefinieren als een vrouwelijke Ziel en toegang willen krijgen tot een zachtere vorm van zaken doen en creeren.

Soul

Universe

Ik bied privémentoring aan voor vrouwen die hun vrouwelijke gaven, dienstbaarheid en creatieve expressie in de wereld willen verkennen, uiten en gronden.

Mijn mentoring is voor vrouwen die proberen te verzachten in een vorm van zaken, creatie en expressie die hun vrouwelijkheid, spiritualiteit en hart ondersteunt. Waar in plaats van jezelf te moeten wringen in de overheersende manieren en het tempo van de moderne (online) zakenwereld, je kunt vertrouwen op je eigen ontplooiing en synergie met het natuurlijke tempo en de diepere ziel van je leven.

De reden dat ik mentoring aanbied, is omdat het belichamen van dit vertrouwen en niet verstrikt raken in wat niet voor jou is, makkelijker gezegd dan gedaan is. Het is de norm in de zakenwereld om oplossingen en strategieën te zoeken om jezelf naar een versie van succes te duwen die misschien niet de manier is waarop je bent ontworpen om jouw expressie, gaven en je zijn in de wereld te baseren.

Wanneer dit gebeurt, creëer je succes op anorganische tijdlijnen – een uitdrukking van zijn die niet in integriteit is met jouw diepere natuurlijkheid. Succes gecreëerd op een anorganische tijdlijn is onhoudbaar en losgekoppeld van de waarheid van het vrouwelijke hart. Het is geen scheppingsmodel dat regeneratief en van de Bron afkomstig is – in plaats daarvan moet het worden gevoed door steeds meer anorganische acties. Een cyclus die aanvoelt als duwen, forceren, verdraaien en streven, naast een aanhoudend gevoel van voelen vanuit een diepere integriteit met wat voedzaam en waar is.

Soul

Universe

Meestal hebben de vrouwen met wie ik werk een diepe band (of verlang je ernaar om dieper in contact te komen) met jouw vrouwelijke aard en ben je niet langer bereid jouw natuurlijkheid, gevoeligheden en vrouwelijkheid terzijde te schuiven om te slagen.

Je zoekt naar een meer organische, integere benadering van zakendoen en creëren. Je wilt jezelf vertrouwen, jouw expressie, je natuurlijke tempo en je verbinding met de diepere staven van het leven.

Ik werk met vrouwen in elke fase van jouw bedrijf of creatie, inclusief vrouwen die momenteel geen bedrijf hebben, maar die worden aangetrokken tot verzachting in een creatiever, natuurlijker leven, gevoed door hun vrouwelijke uitstraling en spirituele hart. Hoewel gemeenschappelijke thema’s vaak voorkomen bij Zielsklanten, is mentoring volledig persoonlijk en organisch voor elke vrouw met wie ik werk.

Zo ziet jouw Feminine Business Mentoring eruit:​

15
000
6 termijnen van €2500 ex btw
12 termijnen van €1250 ex btw
  • Online live mentorsessies doorheen 6 maanden
  • Online leeromgeving
  • 2 live dag waar we met elkaar gaan verbinden en elkaar fysiek ontmoeten
  • Your Magical Retraite
  • Duur van de mentoring: 6 maanden. Wat dus wil zeggen dat je 6 maanden 1:1 support krijgt van Ilka via Telegram (In je broekzak!)