fbpx

Beelden in verbinding via foto

Foto`s die niet alleen momenten vastleggen, maar ook de energie en emoties die erachter schuilen, waardoor ze een diepere betekenis krijgen.

Mentorship

Healing

Mijn fotografie draait om het creëren van verbinding. Verbinding tussen mij en de personen voor de camera, maar ook tussen de mensen die naar de foto’s kijken. Ik geloof dat beelden de kracht hebben om mensen te raken, te inspireren en te verbinden. En dat is precies wat ik wil bereiken met mijn fotografie in verbinding met energie en vanuit intuïtie.

Beelden in verbinding via foto

Mini shoot

99 ex btw.
  • ± 30 minuten
  • 5 digitale foto's
  • Zie deze optie als een kennismaking. We ontmoeten elkaar bij mij thuis en maken in de buurt enkele portretten.
  • Bevalt het je, kun je op een ander moment bepalen of een uitgebreidere shoot iets voor je is. Natuurlijk gaan we dan naar de locatie van jouw keuze en heb je meer beelden om uit te kiezen.

Fotoshoot van 1,5 uur

299 ex. btw, parkeer-en reiskosten
  • ± 60 minuten
  • 20 digitale foto's
  • Locatie naar jouw keuze
  • Binnen 20 werkdagen staat in de online gallery een ruime selectie gereed waaruit jij jouw 20 favoriete foto’s kunt kiezen. Deze beelden ontvang je vervolgens in hoge resolutie per mail of per USB.
Ik vind het enorm belangrijk dat de energie met elkaar matcht. Uit ervaring weet ik dat dit de meest prachtige beelden oplevert.
Samen als team aan de slag?