fbpx

your magical retraite

Nodigt je uit om op magische reis te gaan naar binnen.

Mentorship

Healing

Dit is de perfecte retraite voor jou als je op zoek bent naar een diepere verbinding met jezelf en tegelijkertijd een business wilt creëren die in lijn is met jouw Ziel.

Drie dagen lang plezier maken, verbinden en ontdekken wie je echt bent staan op nummer één.

Je kent het vast wel.. Dat de buitenwereld soms wat overweldigend is, dat je je ‘wiebelig’ voelt of dat je merkt dat je hoofd maar niet tot rust komt.

Door naar binnen te keren en stap voor stap het licht in onszelf te ontdekken. Zo kunnen we in onze eigen kracht blijven staan en het leven wat ‘lichter’ leven.

Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je gaat verbinding maken met jouw eigen Ziel, steeds meer worden wie je in essentie bent.

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ!

 

Hoe zou het voor jou zijn om jezelf te verdiepen in de kracht die al in je zit, om jezelf te leren begrijpen en authentiek jezelf te zijn?

Ik neem jou mee op het pad van Spiritualiteit om werkelijk verandering in je leven aan te brengen binnen een veilige ruimte. Een ruimte waar je je kunt openen.

Een ruimte waar je jouw waarheid kunt spreken en jouw verhaal kunt vertellen, waar je wordt gehoord, waar je kunt verwerken en je kunt ontspannen. Een ruimte waar je weer heel wordt en waar je van richting kunt veranderen in je leven.

Deze 3-daagse brengt jou een verschuiving in je bewustzijn, zodat je jezelf leert begrijpen en het jouw leven makkelijker maakt.

Ik biedt een veilige en liefdevolle omgeving om al het drama in je leven los te laten en jezelf te leren kennen voor wie je werkelijk bent en bedoeld bent te zijn. Het helpt je om je open te stellen en alle beperkende overtuigingen die je tegengehouden tot nu toe, af te schudden en om te zetten in krachtige en gezonde overtuigingen.

Your Magical Retraite biedt jou boven een prachtige uiterlijke reis ook een inspirationele innerlijke reiservaring die jou helpen om op persoonlijk vlak verder te groeien.

Ik reik jou tijdens deze reis alle tools aan om je volledig op jezelf te kunnen richten en zo weer in verbinding te komen met jezelf en je intuïtie. 

Gun jezelf deze ultieme ervaring om los te breken van alles dat je klein houdt en ga met mij mee op een betoverende reis!

Your Magical Retraite is gericht op beweging brengen in je bewustzijn over jezelf en in je leven en het identificeren en opheffen van de blokkades die jouw welzijn beïnvloeden. Jouw intuïtie verbindt je met de kracht die al in je zit en helpt je te navigeren op jouw pad van Verlichting in het leven.

Mentorship

Healing

Jouw Magische Retraite is een transformerende ervaring ontworpen voor vrouwen die hun verbinding met zichzelf willen verdiepen en een bloeiend bedrijf willen creëren dat in lijn is met het Zielsdoel.

Tijdens deze retraite wordt je begeleid bij krachtige oefeningen en rituelen om je te helpen contact te maken met jouw innerlijke wijsheid en jouw creatieve potentieel te ontketenen.

De retraite vindt plaats op een mooie en serene locatie, waardoor de perfecte omgeving wordt geboden om te ontspannen, te reflecteren en op te laden.

Je krijgt de kans om je persoonlijke ondersteuning en begeleiding van Ilka te ontvangen om je te helpen eventuele obstakels te overwinnen en jouw doelen te bereiken.

Naast de persoonlijke en spirituele groei die je zult ervaren, krijg je ook praktische tools en strategieën om je te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen dat in overeenstemming is met jouw waarden en visie.

Deze retraite is ideaal voor vrouwen die klaar zijn om in hun kracht te stappen en een leven en bedrijf te creëren waar ze van houden.

Ontdek wat er mogelijk is wanneer je zich afstemt op het Zielsdoel.

De fijnere details

Je bent van harte welkom op deze unieke 3 daagse Retraite, 2 nachten, van dinsdag 4 juli tot donderdag 6 juli 2023. De unieke locatie wordt nog bekend gemaakt.

Ik wil het retraite super exclusief houden en alleen mensen meenemen die 100% voelen dat zij erbij moeten zijn. Qua energie moét het gewoon kloppen. Het moet voor jou, voor mij, maar ook zeker voor de rest van de groep 100% kloppen, want ik wil dat dit het een magische ervaring!

De voorwaarde is dat jij een ambitieuze ondernemer bent die helemaal open staat voor de Spiritualiteit en dat je 100% voelt hier WIL ik bij zijn. Zonder twijfel over geld, tijd en energie. De personen die dat voelen DIE wil ik meenemen, want dat zijn de mensen die mega grote stappen gaan zetten.

De investering is nu nog maar 888 euro ex btw (of 3/6 termijnen).

De retraite is tot in de kleinste details ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Ik heb alles gepland om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt, geïnspireerd wordt en volledig kunt genieten van deze bijzondere dag.

Van de locatie tot het eten en de activiteiten, alles is met zorg uitgekozen om bij te dragen aan een positieve en stimulerende sfeer. 

Schrijf je in via de knop beneden of je kan mij altijd een vrijblijvend bericht sturen via Instagram @verstraetenilka of via mail: info@ilkaverstraeten.com