your magical retraite

Nodigt je uit om op magische reis te gaan naar binnen.

Mentorship

Healing

Drie dagen lang plezier maken, verbinden en ontdekken wie je echt bent staan op nummer één.

Je kent het vast wel.. Dat de buitenwereld soms wat overweldigend is, dat je je ‘wiebelig’ voelt of dat je merkt dat je hoofd maar niet tot rust komt.

Door naar binnen te keren en stap voor stap het licht in onszelf te ontdekken. Zo kunnen we in onze eigen kracht blijven staan en het leven wat ‘lichter’ leven.

Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je gaat verbinding maken met jouw eigen Ziel, steeds meer worden wie je in essentie bent.

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ!

Hoe zou het voor jou zijn om jezelf te verdiepen in de kracht die al in je zit, om jezelf te leren begrijpen en authentiek jezelf te zijn?

Ik neem jou mee op het pad van Spiritualiteit om werkelijk verandering in je leven aan te brengen binnen een veilige ruimte. Een ruimte waar je je kunt openen.

Een ruimte waar je jouw waarheid kunt spreken en jouw verhaal kunt vertellen, waar je wordt gehoord, waar je kunt verwerken en je kunt ontspannen. Een ruimte waar je weer heel wordt en waar je van richting kunt veranderen in je leven.

Deze 3-daagse brengt jou een verschuiving in je bewustzijn, zodat je jezelf leert begrijpen en het jouw leven makkelijker maakt.

Ik biedt een veilige en liefdevolle omgeving om al het drama in je leven los te laten en jezelf te leren kennen voor wie je werkelijk bent en bedoeld bent te zijn. Het helpt je om je open te stellen en alle beperkende overtuigingen die je tegengehouden tot nu toe, af te schudden en om te zetten in krachtige en gezonde overtuigingen.

Your Magical Retraite biedt jou boven een prachtige uiterlijke reis ook een inspirationele innerlijke reiservaring die jou helpen om op persoonlijk vlak verder te groeien.

Ik reik jou tijdens deze reis alle tools aan om je volledig op jezelf te kunnen richten en zo weer in verbinding te komen met jezelf en je intuïtie. 

Gun jezelf deze ultieme ervaring om los te breken van alles dat je klein houdt en ga met mij mee op een betoverende reis!

Your Magical Retraite is gericht op beweging brengen in je bewustzijn over jezelf en in je leven en het identificeren en opheffen van de blokkades die jouw welzijn beïnvloeden. Jouw intuïtie verbindt je met de kracht die al in je zit en helpt je te navigeren op jouw pad van Verlichting in het leven.

De fijnere details

Je bent van harte welkom op deze unieke 3 daagste Retraite, 2 nachten, van Vrijdag 24 Februari 2023 tot 26 Februari 2023. De unieke locatie wordt nog bekend gemaakt.

Schrijf je in via de knop beneden of je kan mij altijd een vrijblijvend bericht sturen via Instagram @verstraetenilka of via mail: info@ilkaverstraeten.com