fbpx

Circle of Divine Light

Community voor Lichtwerkers, voor gevoelige mensen die vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen.

Spiritual

Intuition

Lichtwerker, ben je klaar voor jouw spirituele transformatie?

Dit is geen gewone community, het is de reis die je naar de allerbeste versie van jezelf leidt, verlicht met goddelijk licht en gevuld met hemelse hulp.

Als je de aantrekkingskracht voelt om lid te worden van deze community, weet dan dat het je innerlijke leiding is die je roept. Vertrouw erop dat je er enorm veel profijt van zult hebben.

Je wordt naar voren geroepen om te ascenderen, je wezen uit te breiden en een grote sprong te maken naar het krachtige lichtwezen waarvoor je hier kwam.

Ervaar goddelijke verbinding als nooit tevoren, aangezien de volledige membership wordt gechanneld met lichtwezens.

Dit is wat je krijgt...

€29 ex btw. Maandelijks opzegbaar.

Het is tijd om helder te schijnen als de lichte Ziel die je bent. Ben jij klaar voor de transformatie? Ontdek en omarm je goddelijke kant. Vergroot je intuïtie en spirituele gaven. Laat je leiden in een leven van afstemming en doelgerichtheid. Vergroot je goddelijke verbinding en vestig een hogere zelf-afstemming Verzamel wijsheid en hulpmiddelen om sneller op het spirituele pad te stijgen. Start de voortgang van de ascentie en veranker je frequentie aan de 5D-aarde. Verbind met je eigen Soul-TRIBE. 100% RISICOVRIJ en maandelijks opzegbaar.