fbpx

Het meditatie-abbonement

Verbinding met jezelf en je innerlijke kracht.

Spiritual

Intuition

Wil je meer rust en balans in je leven? Ben je op zoek naar manieren om je beter te verbinden met jezelf en je innerlijke kracht? Dan is het meditatie-abonnement perfect voor jou!

Met het abonnement krijg je toegang tot verschillende meditaties die speciaal zijn ontworpen om je te helpen jezelf beter te leren kennen, meer inzicht te krijgen in jezelf en je emoties, en te werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mijn meditaties zijn gericht op het ontwikkelen van meer zelfliefde en acceptatie, het loslaten van stress en spanning, en het versterken van je intuïtie en innerlijke wijsheid.

Mijn meditaties zijn ontworpen voor mensen van alle niveaus, of je nu een beginnende meditatiebeoefenaar bent of al jaren mediteert. Met mijn abonnement krijg je toegang tot een verscheidenheid aan meditaties, van korte geleide meditaties tot langere sessies die dieper op bepaalde thema’s ingaan.

En het beste van alles is dat het abonnement volledig flexibel is! Je betaald maandelijks en je kunt op elk moment opzeggen.

Wacht niet langer en investeer in jezelf! Word vandaag nog lid van het meditatie-abonnement en begin met het ontwikkelen van een diepere verbinding met jezelf en het leven om je heen.

Het resultaat van het meditatie abonnement “Verbinding met jezelf en je innerlijke kracht” is dat je meer in contact komt met jezelf en je innerlijke kracht. Door regelmatig te mediteren en te werken aan je zelfbewustzijn, kun je beter omgaan met stress en emoties.

Je leert jezelf beter kennen en je leert om bewustere keuzes te maken die in lijn zijn met je eigen waarden en doelen. Hierdoor kun je meer balans en rust ervaren in je leven en beter omgaan met uitdagingen en veranderingen. Ook kun je meer verbinding ervaren met de mensen en de wereld om je heen, omdat je vanuit een plek van innerlijke kracht en liefde kunt handelen.

Dit is wat je krijgt...

€11,11 ex btw. per maand. Maandelijks opzegbaar.

€111 ex btw per jaar.