fbpx

Energetische healing

Het is een spiegel die de waarheid van je Ziel weerspiegelt. 

Spiritual

Intuition

Stel je voor dat je ‘s ochtends wakker wordt en de zonnestralen je kamer vullen. Terwijl je je ogen opent, voel je een diepe innerlijke rust die je omhult als een warme deken. Je ademt diep in en uit, en voelt een kalme balans die je door de dag draagt, als een rots in de branding te midden van woelige wateren.

In plaats van je overweldigd te voelen door de eindeloze lijst van taken die voor je liggen, ervaar je een helderheid van geest die alles in perspectief plaatst. Je gedachten zijn als kristalhelder water, vrij van ruis en afleiding, en je voelt een diep gevoel van verbondenheid met jezelf en de wereld om je heen.

Dit is de magie van energetische healing in zijn volle glorie. Het gaat verder dan alleen maar ontspannen; het opent de deur naar een dieper niveau van zijn. Door de energieën in je lichaam in balans te brengen, kunnen blokkades worden opgeheven en kan de levenskracht vrij stromen. Dit leidt tot een gevoel van innerlijke ruimte, waar je jezelf kunt vinden en omarmen zonder belemmeringen. 

Maar het effect van energetische healing strekt zich nog verder uit dan dat. Het is als het openen van een deur naar een hele nieuwe wereld vol mogelijkheden. Je zult merken dat je beter in staat bent om met uitdagingen om te gaan, omdat je innerlijke kracht en veerkracht toeneemt. Je relaties zullen harmonieuzer worden, doordrenkt van liefde en begrip. Je zult een diepe connectie voelen met je creativiteit en inspiratie, waardoor je je artistieke expressie naar nieuwe hoogten kunt tillen.

En het beste van alles? Je zult een gevoel van opluchting ervaren, alsof er een zware last van je schouders is gevallen. De last van stress, angst en negativiteit zal plaatsmaken voor een diepe vrijheid om te zijn wie je werkelijk bent, zonder belemmeringen of zelfopgelegde grenzen.

Spiritual

Intuition

Het prachtige van energetische healing is dat het niet alleen impact heeft op het individu dat de healing ontvangt, maar ook op je directe omgeving en zelfs daarbuiten.

Wanneer je innerlijke rust, balans en helderheid ervaart door deze energetische healing, straalt je positieve energie uit naar je relaties, werk en omgeving.

Op relationeel niveau ben je door de innerlijke rust beter in staat om liefdevolle en ondersteunende relaties op te bouwen. Dit kan leiden tot diepere verbindingen, meer begrip en harmonie in zowel persoonlijke als professionele relaties.

Op professioneel niveau kan het effect van energetische healing resulteren in verhoogde productiviteit, creativiteit en effectiviteit op de werkplek of in je bedrijf. Als je in balans bent, kan je beter omgaan met stressvolle situaties, helderder denken en betere beslissingen nemen.

In een gezinsomgeving kan energetische healing leiden tot een harmonieuzer en liefdevoller huishouden. Ouders die innerlijke rust vinden, kunnen beter omgaan met de dagelijkse uitdagingen van het opvoeden van kinderen. Je bent geduldiger, empathischer en in staat om met meer begrip te reageren op de behoeften van je kinderen.

Het effect van healing op de relatie tussen ouders en kinderen is vaak opmerkelijk. Kinderen kunnen de veranderingen in de energie van hun ouders oppikken en hier positief op reageren. Ze voelen zich veiliger, geliefder en meer verbonden met jou als ouder. Dit kan leiden tot een versterking van de ouder-kind relatie, met diepere banden van vertrouwen en wederzijds begrip.

Op maatschappelijk niveau manifesteren zich positieve veranderingen in de omgeving. Doordat je die innerlijke vrede hebt gevonden, kan je anderen inspireren om ook op zoek te gaan naar hun eigen welzijn en persoonlijke groei. Dit kan leiden tot een meer empathische en compassievolle samenleving, waarin mensen elkaar ondersteunen en aanmoedigen om hun volledige potentieel te bereiken.

Kortom, het effect van energetische healing strekt zich uit over alle aspecten van het leven, waarbij het individu en de wereld om je heen wordt verrijkt en getransformeerd door de kracht van liefde, heling en bewustzijn.

Spiritual

Intuition

Deze energetische healing is NIET geschikt voor jou als je niet bereid bent om tijd en energie te investeren in je eigen proces. Belangrijk dat je beseft dat dit geen quick fix is en geen magische remedie die alle problemen oplost. Het is een samenwerkingsproces.

Energetische healing is WEL geschikt voor jou als je op zoek bent naar een diepere verbinding met jezelf, anderen en het Universum. Dit is als je verlangt naar een dieper begrip van je eigen innerlijke wereld, je emoties, gedachten en overtuigingen.

Het kan ook zeer waardevol zijn voor jou als je streeft naar meer harmonieuze en liefdevolle relaties met anderen, of het nu gaat om romantische partners, familieleden, vrienden of collega’s.

Bovendien kan energetische healing een krachtig hulpmiddel voor jou als je op zoek bent naar een diepere spirituele verbinding en betekenis in je leven. Het opent de deur naar hogere bewustzijnsniveaus en helpt je om je meer verbonden te voelen met het Universum en de kosmische energieën om hen heen.

Kortom, energetische healing is geschikt voor jou als je op zoek bent naar meer innerlijke vrede, balans, verbinding en spirituele groei in je leven. 

Dit is wat je krijgt...

Simpel. Je hoeft niet aanwezig te zijn, geen tijd voor vrij te maken, of je te verplaatsen.

Het enigste wat je hoeft te doen is JA te zeggen tegen jezelf & de keuze te maken de healing te willen ontvangen. Zo krijg ik de toewijding om contact met je te maken & volgt de rest vanzelf… Je krijgt van mij een persoonlijke audio, afgestemd op jouw energie & de healing die je op dat moment mag ontvangen in verbinding met jouw Ziel. Je kan deze audio zo vaak als je wil beluisteren, wanneer je daar behoefte aan hebt. Het gaat je elke keer wat anders opbrengen.

Jouw persoonlijke healing bestellen voor €150 ex. btw? Dat kan!

Als je je energetische healing aanvraagt ontvang je na de betaling een mail waarop je mag antwoorden en een foto van jezelf door te sturen waar je gelaat duidelijk op te zien is. Dit is noodzakelijk.

Ik kijk er naar uit om een deel te zijn van jouw reis.