Wil de nieuwe vrouw op gaan staan?

De nieuwe vrouw is in diep contact met haar lichaam en intuitie.

Spiritual

Intuition

Jij, de nieuwe Vrouw, de Vrouwelijke & Mannelijke energie in balans, klaar om te thuis te komen bij jezelf.

In de keuzes die ze maakt, laat ze haar hart spreken. Doordat ze een innerlijke balans heeft gevonden, kan ze zich laten leiden door haar intuïtie. Ze is in staat om ‘out of the box’ te denken, voelen en handelen en staat met beide benen op de grond. Die gronding is onder andere zo sterk omdat zij in contact is met haar seksuele energie. Ze is sensitief en krachtig tegelijk en deinst er niet voor terug te laten zien wie ze is.

Mogelijk herken jij jezelf hierin. Of heb je misschien het gevoel dat je nog wat werk te doen hebt? 

Daarom pleiten Annelotte & ik voor een volgende stap in bewustzijn onder vrouwen, in het dieper toe-eigenen van de eigen seksualiteit en in het herkennen en bevrijden van subtiele onderdrukking.

Iedereen heeft vrouwelijke energie in zich, zowel vrouwen als mannen. Jij ook.

Vrouwelijke energie is naar binnen treden, creatie. Het is onderdeel van je levenskracht. Net als mannelijke energie trouwens.

Voor vrouwelijke heelwording gaat het eerder om ont-doen, ont-sluieren, ont-vouwen, ont-wikkelen, ont-spannen, ont-haasten.

Er sluimert in ons als vrouwen een gigantische kracht, een scheppende en leven-gevende kracht die wacht om bevrijd te worden.  Maar al zoveel generaties na elkaar is die vrouwelijkheid verbannen en onderdrukt.  Zo lang al hebben vrouwen zich de weg van mannen eigen gemaakt dat het ongemakkelijk voelt om weg te gaan van dat eeuwige doen en manifesteren, die gekende daadkrachtige manier van leven.

Het is ongehoord en ongewoon voor veel vrouwen die opgevoed zijn met de overtuiging dat stilzitten en niets doen absoluut niet kan. Het is nieuw en onbekend voor vrouwen die geen moeders en grootmoeders hebben gekend die hun vrouwelijkheid ontplooid en gevoed hebben.

Voor veel vrouwen voelt het beangstigend om gewoon te ‘zijn’, want door te ‘zijn’ komen we in contact met wat er werkelijk in ons leeft.  Bij onszelf durven en kunnen zijn is onszelf leren kennen, een diepere verstandhouding of relatie creëren met onszelf en de wereld.  Bij onszelf zijn betekent ook opnieuw, of eindelijk, of méér gaan voelen. Het betekent ook contact maken met ons onderbewustzijn, onze vrouwelijke wijsheid, onze schaduwkanten, onze verborgen kwaliteiten…

De manier waarop vrouwelijkheid en vrouwelijke kwaliteiten zich ontwikkelen staat haaks op het ritme van het leven van vandaag. En tegelijk is het voor wie zich eraan over durft geven van een eenvoud en schitterende mooie moeiteloosheid.

“Minder is meer, less is more.” Die uitspraak gaat echt op voor wat het ontplooien van vrouwelijkheid betreft als het gaat over dingen doen.

Minder doen, meer toestaan. Minder veelheid, meer tijd en ruimte.

Divine Feminine Energy

WIL DE NIEUWE VROUW OP GAAN STAAN?

24 NOVEMBER 2022 OM 19U30!