fbpx

Divine Woman's Day

Every womans success should be an inspiration to another. We are strongest when we cheer each other on.

Spiritual

Intuition

Een dag speciaal gecreëerd om Vrouwen, zoals jou, te vieren en te eren. Deze dag organiseer ik om Vrouwen te helpen hun innerlijke godin te omarmen en te vieren, hun kracht te vinden en hun ware potentieel te ontdekken.

Op deze speciale dag wordt je ondergedompeld in een wereld van zelfontdekking en empowerment. Ik begeleid je in een reeks activiteiten en oefeningen die je zullen helpen je innerlijke kracht te vinden en te ontwikkelen. Ik bied een veilige ruimte waar je jezelf kunt zijn, je kunt verbinden met andere vrouwen en kunt leren van de ervaringen van anderen.

Tijdens de Divine Woman’s Day zullen we thema’s bespreken die belangrijk zijn voor vrouwelijke empowerment, zoals zelfliefde, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en het ontwikkelen van gezonde grenzen. Ik begeleid je om je innerlijke kracht te vinden en te ontwikkelen.

Je leert ook over de kracht van vrouwelijke energie en hoe je deze kunt gebruiken om je leven te verrijken. Ik begeleid je bij het ontdekken van je eigen unieke gaven en talenten en hoe je deze kunt gebruiken om je dromen en doelen te verwezenlijken.

"Empower Women. Empower the world."

Bij de Divine Woman’s Day draait alles om verbinding – verbinding met jezelf, met andere vrouwen en met de wereld om je heen. Ik begeleid je bij het vinden van een diepere verbinding met jezelf, bij het ontdekken van je eigen waarheid en bij het vinden van je eigen pad.

De Divine Woman’s Day is ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Of je nu op zoek bent naar een moment van zelfreflectie en rust, of naar een dag vol inspiratie en empowerment, bij de Divine Woman’s Day ben je aan het juiste adres.

De Divine Woman’s Day is een unieke ervaring die je niet mag missen. Het is een dag om te vieren wie je bent als vrouw, om jezelf te omarmen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is als je jouw innerlijke kracht omarmt.

De fijne details...

Het evenement is tot in de kleinste details ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Ik heb alles gepland om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt, geïnspireerd wordt en volledig kunt genieten van deze bijzondere dag.

Deze bijzondere dag vindt plaats op Vrijdag 24 maart 2023 van 11u00 tot 15u30 in de Zenhoeve te Poppel.

Van de locatie tot het eten en de activiteiten, alles is met zorg uitgekozen om bij te dragen aan een positieve en stimulerende sfeer. Hieronder vind je een aantal van de fijne details waar we voor hebben gezorgd:

  • De locatie is zorgvuldig uitgekozen om een ontspannen en inspirerende sfeer te creëren. We hebben gezorgd voor een rustige en comfortabele ruimte waar je je helemaal kunt focussen op je persoonlijke groei en ontwikkeling.

  • We hebben ook gedacht aan gezonde snacks en drankjes die je energie geven en bijdragen aan een gevoel van welzijn.

  • Ik deel mijn persoonlijke verhalen en geef praktische tips die je kunt gebruiken om te groeien en te ontwikkelen.

  •  Je zult de kans krijgen om andere inspirerende vrouwen te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

We zijn ervan overtuigd dat de fijne details van ons evenement bijdragen aan een unieke en waardevolle ervaring voor iedereen die deelneemt. Ik hoop je snel te zien bij het evenement en je te helpen groeien en ontwikkelen op een manier die bij jou past1