Divine guidance

Een guidance om je te helpen genezen van mannelijke verwachtingen

en je natuurlijke uitstraling, gaven en vrouwelijke waarde te herstellen.

Soul

Universe

De vrouw die leeft vanuit haar ware vrouwelijke waarde voelt zich geliefd, waardig en gesteund in wie ze van nature is.

Ze hoeft zichzelf niet constant aan de wereld te bewijzen of te forceren, pushen, verbeteren en ernaar te streven om haar waarde te verdienen. 

Haar waarde is aangeboren. Haar uitstraling is samenhangend.

Ze leeft vanuit haar natuurlijke waarde en kernessentie als vrouw, diep geworteld in de natuurlijkheid en waarheid van wie ze werkelijk is. Stralend, uitgerust en onbezwaard in haar vrouwelijkheid, waarde en hart.

Je wilt niet langer je natuurlijke ritmes en vrouwelijke wezen negeren om het tempo van de wereld bij te houden je wilt verzachten tot een natuurlijke manier van genezen – geen door mannen geleide zelfontwikkeling en hectische zelfgenezende praktijken meer, maar in plaats daarvan een zacht herstel van je diepere aard en vrouwelijke waarheden je mannelijke schilden wilt ontrafelen en terug wilt komen naar een meer vervullende en stralende manier van leven, zijn en omgaan, die aansluit bij je vrouwelijke kern.

Je wilt tot de diepere wortels doordringen van patronen van streven, controleren, goedkeuring zoeken en je niet waardig genoeg voelen (vanuit een ruimte van tederheid, in plaats van ernaar te streven jezelf te herstellen, op te lossen, te pushen en te optimaliseren – nog een stiekeme manier om je in mannelijke energie!)

Je wilt de valse overtuiging loslaten dat je alleen waardevol bent als je doet, produceert en hard werkt, en dingen bereikt. Je wilt opnieuw contact maken met je gevoeligheden, tederheid en hart. Je wilt terug zacht worden in je uitstraling, natuurlijkheid en vrouwelijke pad.

De fijnere details...

Divine Guidance is een mentorsessie waarin ik je begeleid. Ik geloof erin dat we elkaar ontmoeten waar dat zo mag zijn. Je wordt verwend van top tot teen en wordt ondergedompeld in een unieke ervaring.

Divine Guidance is volledig gepersonaliseerd voor elke vrouw met wie ik werk en is over het algemeen minder lineair/doelgericht dan een traditioneel coachingprogramma (iets dat opzettelijk en noodzakelijk is bij het werken met de vrouwelijke natuur).

Als je iemand bent die hunkert naar stapsgewijze processen of iemand die je snelle oplossingen geeft of je vertelt wat je moet doen, dan is dit waarschijnlijk niet geschikt voor je. Maar als je gegrond bent, zelfsturend en oprecht toegewijd bent om te verzachten tot een vrouwelijke zakelijke sjabloon die uniek is voor jou (en je bent niet gehecht aan hoe dit eruit zou moeten zien), dan zou ik graag van je horen. Voordat je mij benaderd, raad ik aan om mijn Instagram (@verstraetenilka) en/of mijn podcast te verkennen om een idee te krijgen van mij, mijn waarden en mijn aanpak.