fbpx

De basis fundamenten voor Leven vanuit flow

Creer een leven waarin je moeiteloos meebeweegt met de stroom van het leven en in harmonie leeft met jezelf.

Soul

Universe

Online Training

Ben je op zoek naar meer helderheid, zelfinzicht en innerlijke groei? Wil je jezelf beter leren kennen en ontdekken wat jou uniek maakt? Dan is deze online training perfect voor jou!

In deze training neem ik je mee op een reis naar de kern van wie je werkelijk bent. Je verkent de fundamenten van zelfontdekking en bied je waardevolle tools en inzichten om de basis te leggen voor een diepgaand begrip van je ware Zelf.

Land in je lichaam, ontwaak je innerlijke vuur, hervind je kracht en heel je hart.

Hi, mijn naam is Ilka en ik neem je graag mee in het ontdekken van de kunst van jouw eigen-zijn. Niet die van mij. Niet eentje uit de media. Maar puur en authentiek die van jou.

Gewoon in je eigen woonkamer. Met mij naast je op de bank.

Ja, het is absoluut mogelijk een diepe verbinding te ervaren met je lichaam, je gevoel en je innerlijke wijsheid én van daaruit te handelen. Ook nu.

Wat kan je verwachten?

Als je tijd, aandacht en energie aan jezelf geeft, kun je deze veranderingen ervaren:

Zelfreflectie: Ontdek jouw persoonlijke waarden, overtuigingen en talenten. Leer jezelf beter begrijpen en krijg inzicht in wat jou drijft.

Innerlijke dialoog: Leer luisteren naar je innerlijke stem en ontwikkel een positieve en ondersteunende relatie met jezelf. Versterk je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Zelfacceptatie en liefde: Omarm al je aspecten, inclusief je imperfecties. Leer jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben en jezelf te accepteren zoals je bent.

Authentiek leven: Ontdek hoe je je ware zelf kunt uitdrukken in al je relaties en activiteiten. Leer leven vanuit je eigen waarheid en je unieke essentie.

Kortom, je durft te zijn wie je bent en voelt dat dat goed genoeg is.

Soul

Deze training is voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfontwikkeling, persoonlijke groei en het ontdekken van hun ware Zelf. Het maakt niet uit of je aan het begin van je spirituele reis staat of al ervaring hebt op het gebied van zelfexploratie. De training is ontworpen om een solide basis te leggen voor het leren kennen van jezelf en is daarom geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Of je nu op zoek bent naar meer zelfinzicht, innerlijke rust, persoonlijke transformatie, of een diepere verbinding met jezelf, deze training biedt waardevolle tools en inzichten die je kunnen helpen op je pad naar zelfontdekking.

Dus, of je nu een nieuwsgierige beginner bent die zijn eerste stappen zet op het pad van zelfkennis, of een ervaren zoeker die op zoek is naar verdieping, deze training is voor jou. Het enige wat je nodig hebt is een open geest, bereidheid om te groeien en de wens om je ware Zelf te ontdekken.

Universe

Wat voegt deze online training toe aan jouw leven?

Zelfinzicht: Door deel te nemen aan deze training krijg je diepgaand inzicht in wie je werkelijk bent. Je leert je eigen gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragspatronen beter begrijpen. Dit inzicht stelt je in staat om bewuste keuzes te maken en je leven op een meer authentieke en vervullende manier vorm te geven.

Zelfacceptatie: Het ontdekken van je ware Zelf gaat gepaard met het accepteren van alle aspecten van jezelf, inclusief je zwakheden en imperfecties. Deze training helpt je om jezelf te omarmen en liefdevol te accepteren zoals je bent, waardoor je een diep gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen ontwikkelt.

Innerlijke rust en balans: Door jezelf beter te leren kennen, kom je in contact met je innerlijke kern en ontdek je wat echt belangrijk voor je is. Dit leidt tot een gevoel van innerlijke rust en balans, omdat je je keuzes en acties kunt afstemmen op je diepste waarden en verlangens.

Persoonlijke groei en transformatie: Deze training biedt je de mogelijkheid om te groeien en te evolueren op zowel persoonlijk als spiritueel niveau. Je zult oude beperkende patronen en overtuigingen loslaten en ruimte maken voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Dit opent de deur naar persoonlijke groei en transformatie.

Verbinding met je innerlijke kracht: Door jezelf te leren kennen en je ware Zelf te omarmen, ontdek je ook je innerlijke kracht en potentieel. Je zult merken dat je beter in staat bent om uitdagingen het hoofd te bieden, doelen na te streven en je eigen pad te volgen. Dit geeft je een gevoel van empowerment en vertrouwen.

Kortom, deze training voegt diepgang, zelfinzicht, zelfacceptatie, innerlijke rust, persoonlijke groei en verbinding met je innerlijke kracht toe aan jouw leven. Het biedt je de tools en kennis om een authentiek en vervullend leven te leiden, in lijn met je ware Zelf. 

Dit is wat je krijgt...

€222 of 2 termijnen van 111 ex btw.

Let op: Dit is een online training die je op je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt direct toegang tot alle modules en materialen.

Schrijf je vandaag nog in en begin jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke transformatie!